Popular Posts

Monday 16 February 2015

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΙ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΕΙΣ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ που ΖΗΤΑΕΙ ΛΑΒΑΙΝΕΙ.. κι' ΟΠΟΙΟΣ  ΧΤΥΠΑ του ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ, (Ματθαίος 11:7-8) ειναι ο βιβλικός ορισμός που μεταφράζεται ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ, κι Οχι αυτός η αυτη που αποδέχεται ολες τις εισηγήσεις και προτροπές και δεν επιμένει για την αντίστροφη και ακύρωση καθε άδικου όρου και εξουθενωτικής  συμφωνίας !!

Δόξα τον Κύριο οτι ο Πρωθυπουργός κι'ο Βαρουφακης δεν θα ενδώσουν ούτε  θα υποκύψουν στις απαιτήσεις που υπέκυψαν οι προηγούμενες καλοπροαίρετες κυβερνήσεις που  δυστυχώς δεν διανοήθηκαν οτι για να υπερισχύσουν  έπρεπε να ήσαν διατεθειμένες να αποχωρήσουν και  να μην αποδεχτούν καμία  σύμβαση και εξουθενωτικό ορό.
Αυτή είναι η ανθρώπινη ψυχολογία οτι οι ισχυροί ταυτίζουν την καλοπροαίρετη αποδοχή με αδυναμία. Αυτό ήταν το βασικό λάθος των προηγουμένων κυβερνήσεων, και το αντίθετο η Θέλησης να μην αποδεχτούν εξουθενωτικές συμφωνίες -οσο και αν οι άλλοι επιμείνουν- ειναι η αρετή και το προτέρημα της σημερινής αξιέπαινης Κυβέρνησης που θα νικήσει αν δεν υποχωρήσει !!!

Όχι πια ραγιάδες και υποτελής στους ισχυρούς, αλλά άκαμπτοι σε καθε εξουθενωτικό και σκληρό μέτρο, γιατί όπως μερικά ζώα τρώνε τα παιδιά τους ετσι πολλοί τραπεζιτικοί και κυβερνητικοί οργανισμοί δεν διστάζουν στη πτώχευση και καταστροφή να οδηγήσουν τα Εθνη και τους λαούς που στους όρους τους θα υποκύψουν.
Η Ελλάδα μας  ανακούφιση  θα βρει, και η κοινωνική ισορροπία στον τόπο  μας και στην Ευρώπη θα αποκατασταθεί αν τώρα ο Πρωθυπουργός κι'ο Βαρουφακης ανυποχώρητοι στις πιέσεις μείνουν. Αμήν!

Η φτώχεια ποτε δεν πεθαίνει 
αλλά θα μικραίνει 
οσο προσπαθούμε 
και πάψουμε να σπαταλάμε !! 

Τα δυο πόδια της οικονομικής ισορροπίας.
Από τους έξω καινούργιους δίκαιους ανθρωπιστικούς όρους δανειοδοτήσεως και μέσα ΟΧΙ σπάταλες.
Εάν επιμείνουμε θα πετύχουμε !!

No comments:

Post a Comment