Popular Posts

Monday 2 February 2015

ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ;

Στην Ελλάδα μας τίποτε δεν υπάρχει χωρίς την επικράτηση κάποιου αοράτου συμβουλίου, του συμβουλίου ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. Για να δούμε όμως αν ο Χριστός επικρατήσει στην Ελλάδα και η Ελλάδα μας ορθοποδήσει, η όπως μέχρι και χθες στα ίδια συνεχίσει και τελείως εξαθλιωθεί ;
Φίλοι, αδέλφια μου η πατρίδα μας είχε πάντοτε την θρησκεία και την Εκκλησία αλλά ο Χριστός ποτε δεν επικράτησε, οι Άγιοι επικρατούσαν με τις εορτές τους , τα πανηγύρια τους, με τις προσκυνήσεις και μεταφορές των λειψάνων τους, η Παναγία επικρατούσε και επικρατεί με τις χιλιάδες επωνυμίες της και χιλιάδες μονές και Εκκλησίες αφιερωμένες στην ίδια, αλλά ο Χριστός μας, ο ιδρυτής και η κεφαλή της εκκλησίας ποτε δεν επικράτησε στην ψυχή του Έλληνα.
Ίσως τώρα να είμαστε στην ώρα που η λογική και η σύνεσης θα επικρατήσει και το Κράτος και η Εκκλησία τελείως θα διαχωρισθούν, και θα πάψει η Εκκλησία να σφετερίζεται την εξουσία και το φτωχό και χρεοκοπημένο κράτος μας να συντηρεί, και να μισθοδοτεί την πλούσια σε μετοχές, κινητά κι' ακίνητα και δωρεές και επιχορηγήσεις Εκκλησία, που σε καθε σπιθαμή της Ελληνικής γης έχει ιδιοκτησίες.
Ίσως μόνο τότε το κράτος θα ανασάνει και θ' αρχίσει να ορθοποδεί και η Εκκλησία τον Χριστό τον ιδρυτή της θα θυμηθεί και από ανάγκη την χάρη του θα επικαλεστεί, κι ο Χριστός ξανά στην Εκκλησία και στην ψυχή του Έλληνα επικρατήσει !!!
Φίλοι, εάν την Ελευθερία μου δεν ζητάω απο τον Χριστό για πάντα θα χαθώ, και το ίδιο ισχύει και για κάθε Έλληνα η αλλοδαπό, Ορθόδοξο η Ευαγγελικό. Ο Χριστός είναι Κύριος πάντων, όλης της οικουμένης κι' αν δεν ταπεινωθούμε και απο τον ίδιο μ' όλη μας την καρδιά εξαρτηθούμε, μακριά του θα χαθούμε και η πατρίδα μας θα συνεχίσει να κατρακυλάει.
Φίλε, ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ στην ΚΑΡΔΙΑ σου στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του θα ΜΠΕΙΣ !!! 
Ο Χριστός είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν η Ελλάδα μας ευημερήσει η τροχοπεδήσει και απο την Θέση που του δίνουμε στην καρδία μας το μέλλον μας θα εξαρτηθεί !
Αμήν ο Χριστός να ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ πάλι στις ΚΑΡΔΙΕΣ μας και κάτω απο την σκεπή να μπούμε. Αμην!
Tι είναι τα ΕΘΝΗ: Σαν μια σταγόνα σ'ενα κάδο με νερό, σαν κόκκος σκόνης πάνω στην πλάστιγγα !!!(Ησαΐας 40;15)
Ο Χριστός θα κρίνει τα Εθνη << Kαι θα συναχθούν μπροστά του ΟΛΑ τα ΕΘΝΗ και θα τους ξεχωρίσει τον έναν απο τον αλλο, όπως ο βοσκός ξεχωρίζει τα πρόβατα από τα γίδια>>(Ματθαίος 25:32)

No comments:

Post a Comment