Popular Posts

Thursday 26 February 2015

H ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ

Όταν ακούω πόσο πολύ η Ελλάδα
 υποφέρει και υποχωρεί
αισθάνομαι ντροπή γιατί
 δεν κατάφερε το δίκιο της να βρει,
καμία χώρα πρόθυμη να της συμπαρασταθεί
 στην δύσκολη αυτή στιγμή
κατανόηση συμπαράσταση
και ανθρωπισμό να βρει !!

Είναι δύσκολο  για τους Γερμανούς, τους  Γάλλους ,Αυστριακούς ,Πολωνούς και γενικά για όλους τους Ευρωπαίους εταίρους μας που υπέστησαν την μεγάλη μεταπολεμική Ύφεση του 1930,  να  ξεπεράσουν την  νοοτροπία της αυστηρής λιτότητας, και ανοιχτόκαρδα με γενναιοδωρία να προστρέξουν στην Σωτηρία της Ελλάδας μας.
Όταν κανένα φιλικό σου κράτος δεν αναγνωρίζει την απελπιστική σου θέαση, το αβάσταχτο φορτίο και δε ειναι διατεθειμένο στην ανάγκη με αλτρουισμό και γενναιοδωρία να σου να σου συμπαρασταθεί, τότε ειναι ο καιρός  τον Κύριο και ΘΕΟ σου τον ΛΥΤΡΩΤΉ του φτωχού και του αδικημένου να θυμηθείς, σ'Αυτόν να τρέξεις και την βοήθεια και χάρη του να επικαλεστείς.

Ο Προφήτης Ωσηε 722 προ Χρήστου καλεί τον λαο του Ισραήλ που φοβέρα  δεινοπαθεί να μετανοήσουν και στον Κύριο να επιστρέψουν ώστε ο τόπος τους και οι ίδιοι πάλι να ΕΥΛΟΓΗΘΟΥΝ πάλι στη ΑΝΑΠΑΥΣΗ και χάρη του να μπουν !!
«Εμπρός ας επιστρέψουμε στον Κύριο....Αυτος θα μας γιατρέψει....αυτός τις πληγές μας θα επιδέσει.Δυο και τρεις μερες υποφέρουμε όμως ΘΑ μας ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΖΩΗ, θα μας ΣΗΚΩΣΕΙ.... ΕΛΑΤΕ ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, δικό μας ΒΙΩΜΑ ας κάνουμε την γνώση του Κυρίου....ΟΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΒΡΟΧΗ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !!(Ωσηε 6;1-3)
Αδελφια μου, για μας ειναι το κάλεσμα του προφήτη Ωσηε, τον Κύριο να ζητήσουμε μ'ολη μας την καρδία « Αν με ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ και ΕΡΘΕΤΕ να ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΕΓΩ θα σας ακούσω. Αν με ΖΗΤΗΣΕΤΕ θα με ΒΡΕΙΤΕ, όταν με ΖΗΤΗΣΕΤΕ με όλη σας την ΚΑΡΔΙΑ. Θα με ΒΡΕΙΤΕ και θα αλλάξω την κατάσταση σας !!»(Ιερεμιας 29:12-13)

Αδέλφια, η Ελλάδα μας, ούτε από την Γαλλία θα σωθεί, ουτε απο   την φιλική Ιταλία, ουτε και απο την νέα Ισπανική κυβέρνηση, άλλα από τον ΚΥΡΙΟ θα ΕΛΕΗΘΕΙ και ήμερες αισιόδοξες Ευλογημένες θα δει. Χάρη στου Χριστού την Χάρη σ'ευλογίες θα μπούμε, αλλα τώρα είναι ο καιρός στον Χριστό να επιστρέψουμε συγνώμη και συγχώρεση να του ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ που επι Χρόνια τον αγνοούσαμε και ΜΑΚΡΙΑ του ΖΟΥΣΑΜΕ. Ο Χριστός ειναι ο ΛΥΤΡΩΤΉΣ του αδυνάτου του καταδυναστευμένου, του ανήμπορου και η Πηγή κάθε ΕΥΛΟΓΙΑΣ, εμπρός λοιπόν όλοι μας ως λαός κι'ο καθένας μας ατομικά Αυτόν να επικαλεστούμε και την ευλογία του ατομικά και ως ΛΑΟΣ θα την δούμε. Αμήν ! 

No comments:

Post a Comment