Popular Posts

Thursday 19 February 2015

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΣΙΓΑΝΟΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ

Και ο Σοϊμπλε και ο  Γερούν Ντεϊσελμπλούμ ακατάπαυστα μας απειλούν.
Γιατι οι ισχυροί του Ε
urogroup  συσπειρώθηκαν μαζι την πατρίδα μας να απειλούν; Ναι, ομολογουμένως φταίμε σε πάρα πολλά, πήραμε τα δάνεια σε  πελάγη χρεωστικά μπήκαμε, πτωχευσαμε και δεινοπαθούμε, αλλά γιατι τώρα να μην ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ μια ΙΣΟΤΗΤΑ και μέρος του υπέρογκου χρέους  -που αυξήθηκε λόγο των τόκων- να μην το επωμισθούν οι Τραπεζιτικοί Οργανισμοί που θησαύρισαν, και οι υπέρ πλούσιοι καταθέτες και φοροδιαφυγαδες με τους λογαριασμούς στην Ελβετία και στο Λίχτενσταϊν ; 

Γιατί ομαδικά αγνοήσαμε τους λόγους του Κυρίου μας «ΜΗΝ ΘΥΣΑΥΡΙΖΕΤΕ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ....ΑΝΤΙΘΕΤΑ  ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΤΕ.... ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ» αλλα έχουμε το μελανό μητρώο  η Εκκλησία μας να είναι ισοπλουτη με την Ρωμαιοκαθολική και πατριώτες να φυγαδεύσουν εκατομμύρια Ευρώ εβδομαδιαίως ενω η φτώχεια εχει τσακίσει τόσους πολλούς ; 
Μήπως πρώτη και καλύτερη δεν θα έπρεπε η Εκκλησια να ασπαστεί τα λόγια του ιδρυτή της που είπε « ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ. ΦΤΕΙΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΟΥΝ, ΘΗΣΑΥΡΟ ΕΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΛΕΦΤΗΣ <Τραπεζιτικής κατάρρευσης> ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ... Γιατι ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟς ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ!!!»(Λουκάς 12:33-34)

Φίλοι, η Αγάπη και η υποστήριξης για  τον φτωχό, τον τσακισμένος, αυτόν που δεν έχει ειναι ο βασικός ανθρωπιστικός παράγων μιας ευσεβής, συμπονετικής ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, κι'Οχι να θησαυρίζουμε  θησαυρούς και να φυγαδεύουμε  λεφτά. Ο Θεος ας μας  συγχωρέσει κι' ας μας ΦΕΡΕΙ εις  ΜΕΤΑΝΟΙΑ. 
Τώρα είναι η ώρα η Ευρωπαϊκή κοινότητα να απελευθερωθεί απο το πνεύμα  ΘΗΣΑΥΡΙΣΜΟΥ  και της καταπιεστικής ΛΙΤΟΤΗΤΟΣ και να  υιοθετήσει το Πνεύμα της υποστήριξης των αδυνάτων, το Πνεύμα του Ιωβηλαίου (Λευιτικον25:8-10) οπου τα απλήρωτα χρεη, οι ιδιοκτησίες που είχαν πουληθεί και οι αρχικοί ιδιοκτήτες  αδυνατούσαν να τις εξαγοράσουν στο έτος του ΙΩΒΗΛΑΙΟΥ τις επανακτούσαν χωρίς πληρωμή, και ο καθένας που είχε πουληθεί ως δούλος γύριζε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ στην οικογένεια του !!! 
Αυτό το πνεύμα ανθρωπισμού το να μην πάρεις απο τον λαό η άνθρωπο που οικονομικά τον έχεις γονατίσει και δεν έχει, που εκφράζει ο Τσιπρας και ο Βαρουφακης εχει συνταράξει και ξεκουρδίσει τους εταίρους μας και ενωμένοι μας πολεμούν. 
Η ευλογία όμως του Κυρίου για υποστήριξη και  ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ τελικά θα ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment