Popular Posts

Monday 23 February 2015

Η ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ

Αν θυμόμαστε και τιμούμε τους πεσόντες για την Ελευθερία μας εθνικούς μας ήρωες, πόσο παραπάνω θα έπρεπε να τιμούμε τον Σωτήρα Χριστό που άφησε την ουράνια δόξα του « Ο οποίος παρόλο που απο την φυση του ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ, δεν θεώρησε την ΙΣΟΤΗΤΑ του με τον Θεό σαν κατι που μπορούσε να αρπαχθει, αλλα ΚΕΝΩΣΕ τον εαυτό του και πηρε την μορφή δούλου, κι εγινε ανθρωπος και ΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ άνθρωπος ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ μεχρι ΘΑΝΑΤΟΥ και μαλιστα ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ !!!(Φιλιπ 2;6-11) για να φορτωθεί πάνω του τις δικές μας αμαρτίες (Ιωαννης 1;29,Α.Πετρου 2;24) ώστε όποιος ανάξιος αμαρτωλός τον ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ με την ΚΑΡΔΙΑ του και Κύριο και Σωτήρα του τον δεχτεί να μην χαθεί αλλα να λάβει το δωρο της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ (Ιωάννης;12-13 3;16): «Αν ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ με το στομα σου τον Κύριο Ιησου -Κύριο σου- και ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ με την ΚΑΡΔΙΑ σου  (Οχι απλώς γνωση οτι πράγματι υπήρξε σταυρώθηκε και αναστήθηκε, αλλα ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ) οτι ο Θεος τον ανεστησε απο τους νεκρούς θα ΣΩΘΕΙΣ. Διότι με την ΚΑΡΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ κανεις για να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ < να θεωρηθεί σαν να μη αμάρτησε.Ρωμαίους 3;23-25)> και με το ΣΤΟΜΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ για ΝΑ ΣΩΘΕΙ ! (Ρωμαίους 10;9-10)

Και Μακάριος θα είσαι φίλε  μου, και τον Χριστό οπως η  μακαρία μητέρα του Χριστού μας κι εσύ θα τον ΜΑΚΑΡΙΖΕΙΣ και προς όλους θα ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ οτι  ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το ΠΝΕΥΜΑ σου στον ΘΕΟ τον ΣΩΤΗΡΑ σου (Λουκας 1;46-47) αν  το κάλεσμα του Απαντήσεις:« Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) γιατί ΚΥΡΙΟΣ και ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΘΕΟΣ ειναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, κι οποιος του ανοίγει την καρδιά του στην ευλογία του θα μπει και θα λαβει  την ΑΜΑΡΑΝΤΟ την ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΙΩΝΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ και μ'Αυτόν και Τον Πατέρα ΘΕΟ ΖΩΗ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ τον ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ!(Ιωαν 10;9,28,Εβραιους 13;5)

Στον βασιλέα των Βασιλέων και Κύριο των Κυρίων στον  μονο άφθαρτο Αιώνιο ΘΕΟ τον Κύριο Ημών Ιησου Χριστό ας επιστρέψουμε και ας ανοίξουμε ανεπιφύλακτα τις καρδιές μας και προσωπικό Σωτήρα μας ας τον δεχτούμε γιατι εκείνος που είπε ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ουτε ΘΑ Σ'ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ είναι αξιόπιστος και ικανός να  εκπληρώσει κάθε υπόσχεση του !!!!

"Κύριε Ιησού Χριστέ, συγχώρησε με τον αμαρτωλό που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου και σε παρακαλώ να έρθεις και να ζήσεις μαζι μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι Δικός σου ας ΓΙΝΕΙ το ΔΙΚΟ σου ΘΕΛΗΜΑ στη Ζωή μου. Αμήν"   Eιναι η προσευχή αφιερώσεως που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό, εύχομαι να την προσευχηθείς και στην Βασιλεία του Χριστού με τον Κύριο Ιησού Χριστό θα μπεις !!!

No comments:

Post a Comment