Popular Posts

Wednesday 28 January 2015

ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ !!!

Ομολογουμένως όλοι μας από τα παιδικά μας χρόνια ασπαστηκαμε την εσφαλμένη γνώμη οτι ο Θεός βάζει τα έργα μας σε μια ζυγαριά και αν τα καλά ειναι περισσότερα απο τα κακά έργα τοτε στον παράδεισο θα μπούμε, αλλα αν τα κακά έργα ειναι περισσότερα τότε μακριά του θα χαθούμε. Αλλά δεν είναι έτσι, το ευαγγέλιο τονίζει οτι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ( Είμαστε ) ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ! « Τόσο οι Ιουδαίοι οσο και οι Έλληνες βρίσκονται ΟΛΟΙ κάτω απο την ΔΥΝΑΝΗ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ..:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ !ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ < απο τα εργα του αξιος να μπει στον παράδεισο > ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΑΝ !!! (Ρωμ 3:9-12)
Γιατι ΟΛΟΙ< και οταν το Ευαγγέλιο λεει ΟΛΟΙ εννοεί ολους απο τον Αδαμ, συμπεριλαμβανόμενων ΟΛΩΝ των Προφητών και της Παναγίας και καθε θνητού> ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ απο την ΔΟΞΑ του Θεου. (Ρωμαίους 3:23)
Επειδή ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και βρίσκονται ΜΑΚΡΙΑ απο την ΔΟΞΑ του Θεού, ο Θεος έστειλε στον κόσμο τον Γιο του τον μονογενή, να ΦΟΡΤΩΘΕΙ πάνω του τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΜΑΡΤΙΕΣ ( Α.Πετρου 2:24) ωστε όποιος ΠΙΣΤΕΨΕΙ < τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και απο Αυτον και μονο ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ> να μην χαθεί αλλα να εχει αιώνια Ζωή.Είναι τα καλά νέα (Ιωάννης 3:16)
Και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αυτη του Θεου < που φαίνεται σαν υπερβολικό Δώρο,σαν Ρουσφέτι να υπολογίζει τον Πιστεψαντα στον Χριστό σαν να μην αμάρτησε> που σαν βαση εχει την Πίστη στον Ιησου Χριστο ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ σ'ολους τους ανθρώπους και ισχύει χωρίς διάκριση σ'όλους εκείνους που Πιστεύουν. Γιατι ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ και βρίσκονται ΜΑΚΡΙΑ απο την δοξα του Θεου. Ετσι η ΔΙΚΑΙΩΣΗτους γίνεται ΔΩΡΕΑ με την δικη του ΧΑΡΗ, μέσω του απολυτρωτικού εργου του Ιησού Χριστού, τον οποίον όρισε ο Θεος να γίνει, δια της Πίστεως το ΜΕΣΩ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ με το ιδιο του το αιμα.( Ρωμαίους 3:22-25)
Φιλε μου, αυτά ειναι τα χαρμόσυνα νεα, οτι ο Θεός αυτο που για μας τους ανθρώπους είναι ακατόρθωτο, εκείνος το έκανε γιατί έστειλε τον γιο του τον Αγαπητο να γίνει το μέσω ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ, ώστε τωρα κάθε μετανοιωμένος /η αμαρτωλός/η που τον Χριστό που φορτώθηκε πάνω του τις αμαρτίες του κόσμου εμπιστευτεί και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του δεχτεί δεν καταδικάζεται αλλα έχει μεταβεί στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !!! «Σας βεβαιώνω πως πράγματι, όποιος ακουει τον λογο μου, και πιστεύει σ'εκεινον που μ'έστειλε, ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κριθεί, αλλά έχει ΜΕΤΑΒΕΙ απο τον θάνατο στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !(Ιωάννης 5:24) ειναι ο λόγος της αλήθειας και καθε άπιστος είναι Ψεύτης !
Φίλε, Ο Κύριος τώρα σου προσφερει την Σωτηρία που με καμία δικη σου δύναμη και ενέργεια ποτε δεν θα μπορέσεις να την αποκτήσεις και αν τώρα προσευχηθείς και απο τον Ιησού Χριστό ζητήσεις να σε συγχωρέσει απο τις αμαρτίες σου, και έχεις αποφασίσει να τον ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ στην ευλογία του θα μπεις και ποτε δεν θα σ'αφήσει ! (Ιωαννης 1;12-13,3;16, Εβραίους 13;5)
"Κύριε Ιησού Χριστέ, ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ με τον αμαρτωλό, και ελα και μείνε μαζί μου, όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Σου ανοίγω την καρδιά μου και Σωτήρα και Κύριο μου σε δέχομαι. Είμαι δικός σου." Ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που από τον Χριστό ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και του ΔΟΘΕΙ !!!
Τα καλά έργα φίλε μου που θα κάνεις μετα που με τον Θεο συμφιλιωθείς και απο το Αγιο Πνεύμα του βαπτισθείς θα σε ακολουθήσουν και γι'αυτά θα ανταμειφθείς, αλλα πρώτα πρέπει στον Χριστό μ'ολο σου το ειναι να ΔΟΘΕΙΣ, απο Αυτόν συγχώρεση να λάβεις και μετα με την χάρη και βοήθεια του καλα έργα θα κάνεις και θα ανταμειφθείς. Αμήν!

No comments:

Post a Comment