Popular Posts

Tuesday 20 January 2015

Η ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Αχ, Κύριε γιατί μας εγκατέλειψες;" ίσως κάποιος κοιτάζοντας τον πόνο, την φτώχεια, την απελπισία που ζούμε στην Ελλάδα μας και τις απειλές των Ισλαμιστών που σκεπάζουν ολο τον κόσμο δικαιολογημένα να έλεγε.
Η απάντησης ομως που θα ελάμβανε θα ηταν "
Eγω ποτε δεν σας εγκατέλειψα εσείς μ εγκαταλείψατε."
Αδελφέ/η μου ο Κυριος μας ΑΓΑΠΗΣΕ τοσο ΠΟΛΥ που άφησε την ουράνια του δόξα και ηρθε κάτω στην γη για μας να σταυρωθει, για να ΦΟΡΤΩΘΕΙ πάνω του τους δικούς μας πόνους τις δικές μας αμαρτίες, για να απαλλαχτουμε ριζικά απ'αυτες και να ζήσουμε κάτω απο την σκεπή του (Α,Πέτρου 2;24) χαρη στην δικη του Θυσία εκείνοι που σ' αυτόν γαντζωθούν και προσωπικό Σωτήρα τους τον δεχτούν στην σκεπή του μπαίνουν !!
Αδέλφια ο Θεος ειναι ο Πατέρας του καλού, και ο Πατέρας κάθε κακού ειναι ο διάβολος που κλέβει την χαρα και ασφάλεια απο τον κόσμο, και οι υπηρέτες του σφάζουν και αφανίζουν και φόβο και μίσος σκορπούν στην κοινωνία , ενω ο Χριστος ηρθε για να εχουμε ΖΩΗ και μάλιστα ΑΦΘΟΝΗ. Ειναι το νόημα των λόγων του Χριστού μας.(Ιωάννης 10;10)
Φιλοι μου η κοινωνία μας ειναι σπασμένη, πληγωμένη, εξαντλημένη απο τα κτυπήματα, άδικοι χαμοι, και αυτοκτονίες, αλλα δυστυχώς η κοινωνία είναι διστακτική τον Χριστό να ασπαστεί και στην Ασφάλειά και Χαρά που εκείνος  χαρίζει να μπει. (Ματθαίος 11:28)

Αδέλφια μου,ζούμε στην περίοδο της αστάθειας, κανένα κράτος δεν μπορεί ασφάλεια να εγγυηθεί.
Χωρίς να είμαι καθόλου απαισιόδοξος πιστεύω, οτι όλα τα κράτη ακόμα και τα ισχυρότερα και πλουσιότερα πάντοτε θα ειναι απροετοίμαστα, ολοι μας θα είμαστε απροετοίμαστοι στο κακό που αναπάντεχα θα συμβεί, η μόνη ασφάλεια στην Ζωή ειναι ο Χριστός ο επι γης Πανταχού Παρών Θεος μας, ο καλός μας ποιμένας που θυσίασε την ζωη του για να μας πάρει κάτω απο τη σκεπή του, ασφάλεια, Ειρήνη, γαλήνη τώρα να μας δώσει και Αιωνία μαζι του στον παράδεισο Ζωή.
Εμπιστευσου τον Χριστό, άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό, και την ασφάλεια που εκείνος δίνει η καρδιά σου θα γνωρίσει, και στην Αιώνια Ζωή θα μπεις, και θα ζεις χωρίς να φοβάσαι αλλά με βεβαιότητα και σιγουριά. Αμήν!



«Έχετε το νου σας !Τα μάτια σας ορθάνοιχτα. Ο εχθρός σας ο διάβολος τριγυρίζει σαν πεινασμένο λιοντάρι που μουγκρίζει ψάχνοντας να βρει κάποιον να καταπιεί»μας προειδοποιεί όλους μας ο Απόστολος Πέτρος (Α.Πετρου 5;8-9)

No comments:

Post a Comment