Popular Posts

Tuesday 6 January 2015

Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΣΗΚΩΤΑ ΒΑΡΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

Διάβαζα οτι μερικοί λένε οτι  ολα τα δεινά προέρχονται από τους Αμερικάνους και τους Γερμανούς οτι αυτοί δεν μας θέλουν στο ευρώ, και στην συμμαχία, αλλα φίλοι μου δεν ήταν ούτε οι Αμερικάνοι, ουτε οι Γερμανοί που αρνήθηκαν να ψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλα οι δικοί μας βουλευτές απο στενό κομματικό ενδιαφέρον προτίμησαν τον τόπο στην καταστροφή να οδηγήσουν παρα με σωφροσύνη και αγάπη για τον έρημο μας τόπο να ψηφίσουν.
Φίλοι βρισκόμαστε στο χείλος ανεπανάληπτης καταστροφής, ειναι καιρός να αντιληφθούμε οτι τεντώσαμε  τόσο πολύ το σχοινί, του κομματισμού, της αντιπάθειας, της κατηγόριας, των υποσχέσεων που ποτε δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν, που σίγουρα θα σπάσει και οι συνέπειες που θα αντικρίσουμε οταν βρεθούμε στην δραχμή θα ειναι τρίτο κοσμική φτώχεια με πληθωρισμό και κοινωνική εξαθλίωση απογοήτευση και πίκρα που ποτε μας δεν αντικρίσαμε.

"Κύριε Σώσε μας απο την αναποδιά, απο την επερχόμενη εξαθλίωση και καταστροφή. Μην μας αφήσεις να ψηφίσουμε με κομματικό εγωιστικό συμφέρον, αλλά δώσαμε μας σωφροσύνη  ώστε με Αγάπη και πόνο  για το έθνος μας να μείνουμε στην στάνη στης οικονομικής και κοινωνικής ευρωπαϊκής συμμαχίας, και με την βοήθεια σου Κύριε να ορθοποδήσουμε και να δούμε καλύτερες μέρες. Αμην".

Φίλοι, δεν ειναι καιρός για άξεστη, άμυαλη Δονκιχωτικη πολιτική, αλλά για προσγειωμένη, ρεαλιστική. Mονό με μικρά βήματα σύνεσης παραμένοντας στο Ευρώ, σαν Ευρωπαίοι και Οχι σαν τριτοκοσμικοί, θα βρούμε λύσεις και με την Ευλογία του Κυρίου θα αποφύγουμε την καταστροφή και θα δούμε σε καλύτερες ημέρες.
Εύχομαι η σύνεση να επικρατήσει και η Ελλάδα μας πάλι να ανθήσει !!
Οι επιλογές μας θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την μοίρα μας, τα ερχόμενα δέκα χρόνια, η θα είναι πίκρας, οδύνης και μαρασμού, η υπομονής, επίμονης Αισιοδοξίας και με μικρά αλλά σταθερά βήματα ανάκαμψης !  Αμήν!  

No comments:

Post a Comment