Popular Posts

Friday 23 January 2015

Η ΚΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤHΡΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Γιατί η ΒΡΥΣΗ, η εκβολή όλων των ευλογιών του Πατρός είναι ο Ιησούς Χριστός «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ' ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37) «Εγώ είμαι ο Άρτος της Zωής. Όποιος έρθει σε μένα, ποτέ δε θα πεινάσει, και όποιος πιστεύει σε μένα, δε θα διψάσει ποτέ.»(Κατά Ιωάννην 6:35). και οπως δεν θα ξεδιψάσει εκτός και στην κάνουλα τρέξεις για να πιεις, το ιδιο δεν θα δροσιστείς και στην Αιώνια Ζωή δεν θα μπεις εκτός κι'αν τον Χριστό που ειναι ο Κρουνός όλων των Ευλογιών του Πατρός δεν ανοίξεις την καρδιά σου και προσωπικό Σωτήρα σου τον δεχτείς !!

ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΑΙΝΟΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ !
Εκείνος που ανοίγει την καρδιά του στον Χριστό, εχει ανοίξει ταυτόχρονα  την καρδιά του στον Πατέρα Θεό, επειδή ο Χριστός και ο Πατέρας είναι ΕΝΑ (Ιωάννης 10:30) και στην ευλογία του Πατρός θα μπει. Όποιος όμως αρνείται τον Χριστό σωτήρα  του να τον δεχτεί ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Πατέρα που τον έστειλε, και  που του παραχώρησε ολο το δικαίωμα να κρίνει για να ΤΙΜΟΥΝ ολοι τον Γιο όπως τιμούν τον Πατέρα (Ιωαννης 5:22-23) και απο τις Ευλογίες του Πατρός και Γιου θα αποκλειστεί γιατί δεν  καταδέχτηκε τον Γιο του τον μονογενή Σωτήρα του να τον δεχτεί !
Γιατί ο Πατήρ δε έστειλε τον γιο του τον Χριστό για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλα για να ΣΩΘΕΙ ο κόσμος μέσω αυτού. Όποιος Πιστεύει στον Χριστό < και εννοείται ΚΑΡΔΙΑΚΑ, του εχει ανοίξει την καρδιά του και τον ακολουθεί> ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ, αλλ'όποιος δεν πιστεύει, ειναι ήδη καταδικασμένος, γιατί δεν πίστεψε στο Όνομα του Μονογενή Γιου του Θεου»(Ιωάννης 3:17-18) γιατί δεν εμπιστεύτηκε τον Πανταχού παρών Θεό  και Κύριο Ημών Ιησού Χριστό !
Φίλε μου η ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός είναι το Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς  και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις !!! (Ιωαννης 3;16-18) 

No comments:

Post a Comment