Popular Posts

Monday 26 January 2015

ΜΑΣ ΖΩΟΠΟΙΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΤΕ ΣΩΘΕΙ!(Εφες 2:5)

Αν ήμουνα βασιλιάς
τον Κύριο θα υπηρετούσα
Θα έδινα την ζωή μου
γι'αυτόν που αγαπούσα.
Βασιλιάς ομως δεν είμαι
αλλα πιστό του παιδί
που θέλει και επιθυμεί
τον Κυριο να υπηρετεί

Γιατι Εκείνος μ'εσωσε
μου χάρισε ζωη
μ'αγάπησε θυσιάστηκε
αξια εκείνος μου έδωσε
και χάρη και τιμή
σ'έμενα τον ανάξιο
το πιστό του το παιδί!

Φίλοι μου τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη του Χριστού, με την επιφοίτηση του Αγιου Πνεύματος, δηλαδή με το σφράγισμα/βάπτισμα που λαμβάνει καθε ταλαιπωρημένος και βαριά φορτωμένος αμαρτωλός που με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ επιστρέψει στον Χριστό και προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί.
Τρικούβερτη εορτή γίνεται στον ουρανό για καθε αμαρτωλο που ΜΕΤΑΝΟΕΙ απ'οτι εδώ κατω στην γη, γιατί ο μετανοιωμένος ήταν ΝΕΚΡΟΣ και ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ, ήταν ΧΑΜΕΝΟΣ και ΒΡΕΘΗΚΕ, μας λέει ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός. (Λουκας 15:11-29) στην παράβολη του Άσωτου Γιου.
Και εσείς < λέγει σ' όλους τους  Εφεσιους  που τον Χριστό  ΠΙΣΤΕΨΑΝ τον εμπιστεύτηκαν> που ήσασταν εξ'αιτιας των αμαρτιών και των παραπτωμάτων ΝΕΚΡΟΙ ..... ο Θεός καθώς ειναι ΠΛΟΥΣΙΟΣ σε ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ και μέσα απο την μεγάλη του ΑΓΑΠΗ που μας αγάπησε παρόλο που ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ εξαιτίας των παραπτωμάτων μας, μας ΖΩΟΠΟΙΣΕ < μας έδωσε ενα Καινούργιο Παρών την Αναγέννηση > μαζι με τον Χριστό, γιατί ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΤΕ ΣΩΘΕΙ !!(Εφεσιους 2:1,4-5)
Αυτά ειναι τα χαρμόσυνα νέα, το ανεκτίμητο δώρο η ΣΩΤΗΡΙΑ που κανένας δεν μπορεί με έργα να την κερδίσει, οταν ομως με μετάνοια και ΠΙΣΤΗ επιστρέψει στον Χριστό ο πρώην πνευματικά ΝΕΚΡΟΣ απο το Άγιο Πνεύμα του Πατρός και του Γιου θα ΖΩΟΠΟΙΗΘΕΙ, θα λάβει το καινούργιο του Παρών την Αναγέννηση και ποτε δεν θα χαθεί, αλλά ο Πατήρ και ο Γιος μέσα του/ης για πάντα θα κατοικίσουν και ποτε δεν θα τον αφήσουν ! (Ιωάννης 14;23, Εβραιους 13;5)

Τα πάντα τα χρωστάω στον Βασιλιά  μου, στον Σωτήρα μου και Θεό μου Κύριο μου Ιησού Χριστό.
Είμαι δικός του. Αμήν!

No comments:

Post a Comment