Popular Posts

Monday 19 January 2015

Όποιος έχει τον Γιο <τον Χριστό> έχει την Ζωη. Όποιος δεν έχει το Γιο, τη Ζωή δεν την έχει !! (Α.Ιωάννου;11)

               
Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ
μου χαρίζει ασφάλεια και χαρά, οτι ποτε δεν θα μ'αφήσει μόνο μου να αγκομαχώ στο πλευρό μου θα ειναι πάντα στήριγμα μου δυνατό,
το δρόμο μου θα τον φωτίζει
σωστά να προχωρώ
το θέλημα του να το κάνω
του Χριστού μου
που ΑΓΑΠΩ.

Κύριε δικός σου είμαι
και σε υπέρ Ευχαριστώ
που μου δίνεις την Ασφάλεια
και Χαρά εις την καρδία,
οτι μαζί σου θα πετύχω
θα μεταμορφοθω,
κι' όταν τα μάτια μου τα κλείσω
μαζι σου θα βρεθώ,
με Σενα τον Θεο μου,
που τόσο σ'ΑΓΑΠΩ !!!

Ο Ιησούς Χριστός είναι το Παν, είναι η Πηγή της Ζωης, της Χαράς, της Ασφάλειας.
Όποιος εχει τον Χριστό έχει τα πάντα τα προς Ζωή και ευσέβεια, κι'όποιος δεν εχει τον Χριστό προσωπικό του ΣΩΤΗΡΑ, ακόμα και αν εχει όλους τους θησαυρούς του κόσμου ΔΕΝ εχει τίποτε, δεν εχει καμία σιγουριά για που θα βρεθεί την επόμενη στιγμή που τα μάτια θα κλείσει για τελευταία φορά.

Ο Ουράνιος Πατέρας μας έδωσε την μαρτυρία του για την αιώνια Ζωή και είπε οτι Η ΠΗΓΗ της Ζωής είναι ο Γιος του (ο Χριστός). Όποιος έχει τον Γιο <τον Χριστό> έχει την Ζωη. Όποιος δεν έχει το Γιο, τη Ζωή δεν την έχει !! (Α.Ιωάννου;11)
Φίλε μου οταν ανοίξεις την Καρδία σου στον Χριστό και με μετάνοια προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός θα μπεις και ποτε δεν θα χαθείς. Σου εύχομαι σήμερα στον Χριστό να δοθείς και στην Αιώνια Ζωή και εσυ να μπεις. Αμην!
"Χριστέ μου μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα. Συγχώρησε με τον αμαρτωλό και Ελα στην Ζωή μου και ζήσε μαζί μου ολες τις ήμερες της Ζωής μου" Είναι μια προσευχή που αν ειναι ειλικρινής ο Χριστός θα απαντήσει και Αιώνια ζωη μαζί του θα σου χαρίσει. Αμην!

No comments:

Post a Comment