Popular Posts

Friday 30 January 2015

ΕΓΩ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩ.(Αποκάλυψη 3:19)

Όταν εσύ μου ζητούσες υγεία για να κάνεις απιστίες, εγω σε παρακαλούσα να παραμείνεις πιστός, λέει ο Κύριος σε κάποιο πιστό του παιδί που τους δεσμούς της καρδιάς του προσπαθούσε να ξεφορτωθεί.
Αυτο ειναι ενα μήνυμα που τελείως απεχθάνομαι να  γράφω, μήπως και προέρχεται απο την καρδιά μου και Όχι απο τον Κύριο. Αλλά επειδή γνωρίζω οτι κι'εγώ είμαι επιρρεπής σε κάθε αμαρτία, και σίγουρα τυφλός σε μερικές γράφω αυτο που πιστεύω οτι  είναι απο τον Κύριο  έχοντας υπόψη τον λογο  του «Όποιος νομίζει οτι στέκεται καλά στα πόδια του ας προσέχει να μην  πέσει. Οι πειρασμοί που αντιμετωπίσατε ως τώρα δεν ηταν παρα στα ανθρώπινα μέτρα σας»(Α.Κορίνθιους 10:12-13) και την προειδοποιηση  οτι «Καθένας μπαίνει σε πειρασμό απο την δικη του επιθυμία. Αυτή τον παρασύρει (και παρασύρει και μενα) και τον εξαπατάει. Έπειτα η επιθυμία αυτη συλλαμβάνει το κακό και γεννάει την αμαρτία, και η αμαρτία, οταν ολοκληρωθεί, φέρνει τον θάνατο»(Ιάκωβος 1;15) την απομάκρυνση και αποκοπή απο την Ευλογημένη καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Θεό.
Aδέλφια δεν κάνω κήρυγμα σε κανέναν αλλά οτι λέω το λέω και στον εαυτό μου, η νουθεσια του Κυριου γι' εμας τους πιστούς είναι «Διατηρήστε καθαρή την διάνοια σας» συχνά δεν έχω ιδέα οτι αμαρτάνω«Να είστε άγρυπνοι ! Γιατι ο αντίδικος σας ο διάβολος σαν το βρυχομενο λιοντάρι περιφέρεται ζητώντας ποιον θα καταφέρει να καταβροχθίσει! Αντισταθείτε < καθε πειρασμό> έχοντας υπόψη σας πως τα ιδια παθήματα < αναποδιές, πειρασμοί, απογοητεύσεις, προδοσίες, πισώπλατα χτυπήματα, συκοφαντίες, και διωγμοί, φτώχεια και ανέχεια >  συμβαίνουν και στους αδελφούς σας σ'ολο τον κόσμο. Ο Θεός ομως που ειναι χορηγός ολης της χαρης και ο όποιος σας κάλεσε στην αιώνια του δόξα μεσω του Ιησού Χριστού, αφου υποφέρετε για λίγο θα σας διαπλάσει, θα σας στηρίξει, θα σας ενδυναμώσει, θα σας στερεώσει.»(Α.Πετρου 5:8-10)
Αδελφέ/η μου, αν εσυ ακόμα δεν εχεις προσωπική καρδιακή σχέση δηλαδή ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστο, σήμερα ειναι η ημέρα που μπορείς μαζι του να συμφιλιωθείς, ν'ανοίξεις την καρδία σου και σωτήρα σου να τον δεχτείς και υπο την Σκεπή του και εσύ να μπεις.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Θεέ μου, αναγνωρίζω ότι είμαι αμαρτωλός καί ότι οι αμαρτίες μου με χωρίζουν από Εσένα. Σε ευχαριστώ πού έδειξες την ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ γιά μένα στέλνοντας τον Μονογεννή σου Υιό, τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να θυσιαστεί γιά μένα πάνω στο σκληρό Σταυρό τού Γολγοθά. Σ' ευχαριστώ πού πέθανε γιά μένα γιά να πληρώσει γιά τις αμαρτίες μου.+. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΜΟΥ, Σ'ευχαριστώ πού πλήρωσες γιά τις αμαρτίες μου καί σε παρακαλώ να με συγχωρήσεις καί να με καθαρίσεις με το ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ, σού δίνω τη ζωή μου καί σε αναγνωρίζω γιά ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ καί ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ. Από εδώ καί πέρα θέλω να σε ακολουθήσω. Ελα στη ζωή μου καί κάνε'με ένα καινούργιο άτομο πού εσύ θέλεις. Σ' ευχαριστώ πού με έσωσες .

No comments:

Post a Comment