Popular Posts

Friday 9 January 2015

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ.

Κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα περνώντας απο μένα.(Ιωάννης 14:6)
Φίλε, Μακάριος εισαι αν πεινάς και διψάς για την παρουσία του Χριστού στην καρδιά σου γιατι ο λόγος του Κυρίου βεβαιώνει όλους μας και λέει «Αν με ζητήσετε θα με βρείτε , φτάνει να με ΖΗΤΗΣΕΤΕ με ΟΛΗ σας την ΚΑΡΔΙΑ, θα με βρείτε και θα αλλάξω ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σας» (Ιερεμίας 29:13) «Ζητάτε και θα σας δοθεί.Γυρεύετε και θα βρείτε.Χτυπάτε και θα σας ανοιχτεί» (Ματθαιος 7:7-11)
Δεν ειναι κληρονομική ούτε εθνική η ΣΩΤΗΡΙΑ του Κυρίου, δεν την λαμβάνουν αυτοί που απο παράδοση μεταλαμβανουν αλλά η καρδιά τους αδιαφορεί γι' Αυτόν και το κάλεσμα του «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθ. 11;28,Αποκαλ 3;20)  το αψηφούν, αλλά μόνο εκείνοι που τον αγαπούν  και μ'ολη τους την καρδιά τους την παρουσία του  στην Ζωή τους  επιθυμούν !!

" Κύριε Ιησού Χριστέ, Εδέησε με τον αμαρτωλό/η άγγιξε την καρδιά μου περισσότερο να σ'αγαπώ, την παρουσία σου μ'ολο μου το είναι να επιθυμώ, και έλα και ζήσε μαζί μου ολες τις ήμερες της Ζωής μου»Ειναι η προσευχή συμφιλιώσεως με τον ΘΕΟ και ΣΩΤΗΡΑ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Φίλη/ε μου τα χαρμόσυνα νεα είναι οτι<< ο Θεός έδωσε την μαρτυρία του και είπε οτι μας έδωσε ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και η  πηγή της Ζωη αυτής είναι ο Γιος του. Όποιος εχει το Γιο, έχει τη ΖΩΗ. Όποιος δεν εχει τον Γιο τη ζωή δεν την εχει !!>>(Α.Ιωαννου 5:11)
Μακάριος/α  είσαι  αν έχεις απαντήσει το κάλεσμα του Χριστού «ΝΑ στέκομαι τωρα στην Πόρτα της καρδίας σου και Χτυπώ! Αν ακούσεις την Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ , θα Μπω μεσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζι» (Αποκάλυψη 3;20) γιατί μόνο σ'εκείνους που τον δέχτηκαν, που τον καλωσόρισαν στην ζωη τους,  έδωσε το προνόμιο να γεννηθούν ξανά, να γίνουν Παιδιά Θεού!! «O Χριστός στους δικούς του ήρθε και δεν τον δέχτηκαν. Σ'όσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, < Καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ> σ'αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν παιδιά Θεού.(Ιωάννης 1:12-13) και οχι σ'αυτούς που τον ίδιο και το κάλεσμα του αγνοούσαν.
Σου ευχομαι σήμερα τον Χριστο προσωπικο Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια ζωη και εσυ να μπεις. Αμην !

No comments:

Post a Comment