Popular Posts

Thursday 22 January 2015

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΩ, ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ;

Κολλύριο πες μου τι θα πιω, και τι θα κάνω και τι θα πω όταν τον Κύριο αρνηθώ Σωτήρα μου να τον δεχτώ ; 

"Ω Θεέ μου γιατί μακριά σου να βρεθώ; Μετανοώ, μετανοώ σώσε με τον αμαρτωλό που τόσο καιρό αρνιέμαι  σωτήρα μου να σε δεχτώ, κι' έλα τώρα στη Ζωή μου και μείνε μαζί μου" Είναι η κραυγή η προσευχή που αν ειλικρινής δικαιώνει τον αμαρτωλό που επιστρέφει στον Χριστό. 

Φιλε/η μου, που παρόλο το Αγιο Πνεύμα σε *φλερτάρει* τοσο καιρό, εσυ ακόμα διστάζεις τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, έχεις αναλογισθεί τι θα κάνεις και τι θα πεις όταν σαν τις πέντε άμυαλες παρθένες απο την παρουσία του Κυρίου και εσυ αποκλειστείς ; (Ματθαίος 25;12) επειδή τον ίδιο και το κάλεσμα του «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!»(Αποκάλυψη 3;20) επέμενες να αγνοείς ; 

Αδελφη/ε  μου, ελα στα συγκαλά σου, η σωτηρία μας είναι εφικτή μόνο διά της πίστεως στον Ιησού Χριστό! «Και σε κανέναν άλλο δε βρίσκεται η σωτηρία κι Ούτε υπάρχει πρόσωπο διαφορετικό απο αυτό, δοσμένο κάτω από τον ουρανό μεταξύ των ανθρώπων, μέσω του οποίου να μπορούμε εμείς να σωθούμε" (Πράξεις 4:12), ειναι η μοναδική αλήθεια. Ο Χριστός ειναι η ΟΔΟΣ που στον Πατέρα οδηγεί «Εγώ είμαι η οδός, και η Αλήθεια και η Ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατερα παρα μονάχα αν περάσει απο μένα !» και όποιος το κάλεσμα του αγνοεί «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) μακριά του για πάντα θα χαθεί ! 

"Ω Θεέ μου γιατί μακριά σου να βρεθώ; Μετανοώ, μετανοώ σώσε με τον αμαρτωλό που τόσο καιρό αρνιέμαι σωτήρα μου να σε δεχτά, κι'ελα τώρα στη Ζωή μου και μείνε μαζί μου" Είναι  η προσευχή που σώζει τον μετανιωμένο αμαρτωλό που δοθεί στον Χριστό ! 
  
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37) 

Φιλοι, εκτος του Χριστού δεν υπάρχει άλλη Πόρτα στον παράδεισο για να μπεις:
 
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ, Όποιος περάσει απο μένα θα βρει σωτηρία και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή !» (Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment