Popular Posts

Sunday 11 January 2015

ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ Η ΑΠΛΩΣ ΘΕΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ????

Από την απάντηση σου θα εξαρτηθεί αν  μακριά του θα χαθείς, η πως οι Απόστολοι σ'αυτόν γαντζωθείς και στην αιώνια Ζωή θα μπεις.

Γιατί αν ο Χριστός ειναι απλώς και μόνο ο καλός προφήτης που γεννήθηκε πριν 2015 χρόνια, και ΟΧΙ ο ΑΝΑΡΧΟΣ, ο χωρίς αρχη ΘΕΟΣ δημιουργός oλου του σύμπαντος ο ΛΟΓΟΣ που ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ με τον Θεο και τα ΠΑΝΤΑ < η γη μας, ο ήλιος, το φεγγάρι κι ολοι οι γαλαξίες που υπερβαίνουν τους 170 δισεκατομμύρια γαλαξίες, με τουλάχιστον  απο  100 μεχρι 300 δισεκατομμύρια αστέρια καθε γαλαξίας > μέσω Αυτού δημιουργήθηκαν, και χωρίς Αυτόν ούτε ένα δημιούργημα δεν δημιουργήθηκε.(Ιωάννης 1:1-3) τότε ειναι θεουλης και καλά κάνεις που όπως οι Εβραίοι και οι μουσουλμάνοι αρνείσαι να τον εμπιστευτείς και προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς.
Αν όμως φίλε μου ο Χριστός δεν είναι ο μικρός Θεουλης που στην αγκαλιά της μακαριας Μαριάμ συνήθισες να τον βλέπεις αλλα ταυτόχρονα ο ενσαρκωθεις ΛΟΓΟΣ που μέσω Αυτού ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ τα πάντα, οσα είναι στους ουρανούς και οσα ειναι στη γη, τα ορατά και τα ΑΟΡΑΤΑ, ειτε θρονοι ειναι, ειτε κυριότητες ειτε αρχές, ειτε εξουσίες, και τα ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ και ΓΙ' ΑΥΤΌΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. Και είναι Αυτός που ΥΠΗΡΧΕ πριν απ'ολα και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΧΑΡΗ Σ'ΑΥΤΟΝ (Κολοσσαεις 1;8) και ΟΛΟ το ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ, τότε αδικείς τον εαυτό σου αν δεν πέσεις στα γόνατα σου και συγχώρεση του ζητήσεις που το κάλεσμα αγάπης του (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20) το αγνοούσες και μακριά του μέσα στην αμαρτία σου εσύ ζούσες.

Φίλε μου ο Πατήρ Θεός, έδωσε την μαρτυρία του για τον Άναρχο γιο του τον Λόγο τον Χριστό και ειπε «Αγάπησες την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και μισησες την παρανομία. Γι'αυτο σ'έχρισε ΕΣΕΝΑ ΘΕΕ μου, ο Θεός ο Πατέρας σου με λάδι αγαλλίασης .... και ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΣ ΑΡΧΙΚΑ την γη και ΕΡΓΑ των ΧΕΡΙΩΝ σου ΕΙΝΑΙ οι ΟΥΡΑΝΟΙ, αυτοί θα καταστραφούν,ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ. Και ολα γενικά σαν ρούχο θα παλιώσουν, και σαν περικάλυμμα θα τους ΤΥΛΙΞΕΙΣ και θα αλλοιωθούνε, ΕΣΥ ομως παραμένεις ο ίδιος και τα χρόνια σου ΤΕΛΕΙΩΜΟ δε θαχουν !»(Εβραίους 1;8-12)

Πολύτιμε αδελφέ μου ο Σωτήρας Κύριος μου ειναι Πρώτος στην Ζωή και ευλογεί με ΣΩΤΗΡΙΑ καθε αμαρτωλό που Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ !!(Ιωάννης 1;12-13)
Φίλε μου,
Η Αγάπη του ΧΡΙΣΤΟΥ εις τον ίδιο σε καλεί, Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην αιώνια Ζωή να  μπεις !!  « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20, Ματθαίος 11:28)
Σου εύχομαι στον μόνο σοφό Θεό, τον ΣΩΤΗΡΑ Ιησού Χριστό που μπροστά του κάθε γόνατο θα κάμψει και κάθε γλώσσα θα τον αναγνωρίσει ΘΕΟ, και θα λογοδοτήσει(Ρωμαίους 14;11) χωρίς δισταγμό προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!  

No comments:

Post a Comment