Popular Posts

Thursday 10 July 2014

O ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

 Η Αγάπη του ΧΡΙΣΤΟΥ εις τον ίδιο μας καλεί
Σωτήρα μας να τον δεχτούμε για να μπούμε στη  Ζωή !!!

Η  μετά πίστεως ΑΓΑΠΗ μας για τον Χριστό ειναι ο μόνος τρόπος ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Κανένας που δεν αγάπησε τον ΧΡΙΣΤΟ δεν έχει μπει στην βασιλεία του, αλλά μόνο οι ταπεινοί οσοι απάντησαν το κάλεσμα του (Ματθαίος 11:28) και του άνοιξαν την πόρτα της καρδιάς τους.(Αποκάλυψη 3:20)

Ο κάθε ΣΩΣΜΕΝΟΣ κι' αυτοί που είναι μαζί του ΟΧΙ μόνο ΠΙΣΤΕΥΣΑΝ στον Χριστό αλλά και τον ΑΓΑΠΗΣΑΝ. « Ο Πατέρας σας ΑΓΑΠΑ επειδή εσείς έχετε ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ κι' έχετε ΠΙΣΤΕΨΕΙ πως από τον ΘΕΟ ήρθα.» (Ιωάννης 16:27) Το τεκμήριο εισόδου στον παράδεισο όλων εκείνων που υποστήριζουν οτι είναι Χριστιανοί  ειναι η ΑΓΑΠΗ που εχουν για τον ΧΡΙΣΤΟ, και όσοι τον ΑΓΑΠΗΣΑΝ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ τους τον δέχτηκαν, αυτούς ΑΓΑΠΗΣΕ ο Πατέρας και τους έδωσε το προνόμιο να γίνουν δικά του παιδιά  να ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ !!(Ιωάννης 1: 12-13)

 Η είσοδος στη ΣΩΤΗΡΙΑ του Χριστού ήταν πάντοτε η μετά πίστεως ΑΓΑΠΗ «Αν με ΑΓΑΠΑΕΙ κάποιος, θα εφαρμόσει τον λόγο μου, και ο Πατέρας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ, και θα έρθουμε  σ' αυτόν και ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί του»(Ιωάννης 14:23).Η ΑΓΑΠΗ του αμαρτωλού για τον ΧΡΙΣΤΟ είναι αυτή που αποδεικνύει αν η ΠΙΣΤΗ του ειναι ΓΝΗΣΙΑ η απλώς ονομαστική ,παραδοσιακή, κληρονομική η προσωπική καρδιακή και σωτηριακη !!!

 Φίλε μου αν τον ΧΡΙΣΤΟ τον ΑΓΑΠΑΣ τότε το θέλημα του θα επιθυμείς να το εκτελείς, και τότε ο επουράνιος Πατέρας κι'ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ μαζί σου, στην ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.(Ιωάννης 14;23) και ποτε δεν θα χαθείς αλλά στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ με τον ΠΑΤΕΡΑ και ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ που σ' ΑΓΑΠΟΥΝ θα μπεις !!!

« Πατερα , αυτούς που μου εχεις ΔΩΣΕΙ, ΘΕΛΩ, όπου είμαι εγώ να είναι κι' αυτοί μαζί μου, για να βλέπουν τη δοξα την δικη μου, την οποία μου έδωσες, γιατι με ΑΓΑΠΗΣΕΣ προτού δημιουργηθεί ο κόσμος» .(Ιωάννης 17:24) ειναι η ΕΥΧΗ του Χριστού για κάθε γνήσιο ΠΙΣΤΟ που τον ΑΓΑΠΑ και τον έχει ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΙ στην ΚΑΡΔΙΑ του !!!! (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 3;20)

H ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤHΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

No comments:

Post a Comment