Popular Posts

Wednesday 16 July 2014

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ

Η αγάπη του Χριστού Είναι υπερβολική γιατί
 αγγίζει 
κάθε ευαίσθητου αμαρτωλού ψυχή.

Η ΑΓΑΠΗ του Χριστού αγγίζει την Ψυχή του διατεθειμένου να δεχτεί την Αλήθεια. 
Γιατί όλη η κοινωνία χωρίζεται σε ανθρώπους μόνο δυο κατηγοριών, σ'αυτούς που είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την αλήθεια οτι Μόνον ο Χριστός είναι η Πηγή της Αιωνίου Ζωής(Ιωάννης 1:4) η Πόρτα των Προβάτων (Ιωάννης 10:7,9) και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ απο κανεναν αλλο εκτός Αυτού (Πράξεις 4:12) κι'αυτοί που δεν ειναι διατεθειμένοι να δεχτούν την αλήθεια οτι ΜΟΝΟ ο Χριστός σώζει και προβάλλουν επιχειρήματα οτι  η Εκκλησία τους μπορεί και σώζει τον αδιάφορο προς τον Χριστό αμαρτωλό που ποτέ του δεν απάντησε το κάλεσμα του ν' ανοίξει την ΚΑΡΔΙΑ του και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί !!( Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και το κάνουν αυτό επειδή τον Χριστό δεν τον αγαπούν και τον έλεγχο του δεν τον επιθυμούν !!(Ιωάννης 3:19-20)

Ο Χριστός φίλε μου είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, και όποιος δεν είναι ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ν'ανοίξει την καρδιά του στον Χριστό, και Σωτήρα του να τον δεχτεί, την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν την έχει και για πάντα θα ΧΑΘΕΙ  !!!

« Εγώ είμαι ο Δρόμος και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ-η Αιωνια- Κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο  μένα»(Ιωάννης 14:6) Προφυλαχθείτε  αδέλφια μου από τους εργάτες της Ανομίας του, από τους επαγγελματίες ΨΕΥΤΕΣ που υποστηρίξουν οτι χωρίς ν'ανοίξετε την καρδιά σας και τον Χριστό Σωτήρα σας να τον δεχτείτε στην Αιώνια Ζωή θα μπείτε !!

Αδελφέ μου, μόνο αν στον Χριστό ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ που ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ θα ΣΩΘΕΙΣ «Εγώ είμαι η Πόρτα . Αν κανείς προσφύγει σ' έμενα ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή !!!»(Ιωάννης 10:9)

Σου εύχομαι την καρδιά σου χωρίς δισταγμό στον Χριστό να την ανοίξεις και Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ θα μπεις. Αμήν!!

"Είμαι αρχοντημενος  
και ποτέ δεν αμελώ 
την καρδιά μου  
στον Χριστό ν' ανοίξω 
και στον Παράδεισο να μπω"


Όποιος και αν νομίζεις οτι είσαι, ακόμα με κουρέλια η αρχοντημενος, πλούσιος η φτωχός, αν την ΚΑΡΔΙΑ σου στον Χριστό ανοίξεις θα σε δεχτεί και θα σου χαρίσει ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .(Αποκάλυψη 3;20) θα κατοικήσει με τον επουράνιο Πάτερα μας στην καρδία σου !!!(Ιωάννης 14;23) 

No comments:

Post a Comment