Popular Posts

Tuesday 29 July 2014

ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ

Λέγεται ότι, όταν το πλοίο βυθίζεται ο καπετάνιος δεν το εγκαταλείπει αλλά παραμένει σ' αυτό. Αλλά όταν το πλοίο ανήκει στον Κύριο, το πλοίο  ποτέ δεν βυθίζεται και  εκείνοι που ασπάστηκαν τον Χριστό, που κατέφυγαν σ 'Αυτόν στο * πλοίο* του,  καμία  καταιγίδα της ζωής, αναστάτωση, συκοφαντία, θλίψη η στενοχώρια, η διωγμός, η πείνα, η γύμνια, η κίνδυνος, η μαρτυρικός θάνατος η άλλος εχθρός δεν θα μπορέσει να τους βυθίσει, να τους αποκόψει από την ΑΓΑΠΗ του  ΘΕΟΥ που εκδηλώθηκε μέσω του Ιησού Χριστού. (Ρωμαίους 8:39)

ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΤΕ  τον Κύριο γιατί είναι καλός ΑΙΩΝΙΑ διαρκεί η ΑΓΑΠΗ του .(Ψαλμός 107:1,136:1-3)
ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΤΕ τον Κύριο  που βρίσκεται στα δεξιά του Θεού και μεσιτεύει για μας (Ρωμαίους 8:34)
ΔΟΞΑ στο Κύριο γιατί μέσα από όλες τις αντιξοότητες της ζωής βγαίνουμε  περισσότερο και από νικητές μέσω του Ιησού Χριστού που μας ΑΓΑΠΗΣΕ (Ρωμαίους 8:37) και θυσιάστηκε για να πάρει πάνω του τις δίκες μας αμαρτίες.(Α.Πέτρου 2:24)
ΔΟΞΑ στο ΚΥΡΙΟ, που είπε: "Ποτέ δεν θα σ αφήσω ούτε θα σε εγκαταλείψω" (Εβραίους 13:5) και είναι αξιόπιστος στον λόγο του και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ !!!
ΔΟΞΑ στον Επουράνιο μας Πατέρα και τον Χριστό τον Κύριό μας που βεβαιώνει ότι όσοι του ανήκουν, εκείνοι που ειναι ΔΙΚΑ του πρόβατα  <που βρίσκονται στο *πλοίο* του στην ΚΙΒΩΤΟ  του>  με κανένα τρόπο ΔΕΝ θα χαθούν ΠΟΤΕ, και κανένας δεν θα τους αρπάξει από το χέρια του Πατέρα του! (Ιωάννης 10:28) Η ΣΩΤΗΡΙΑ τους ειναι  ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ και ΑΣΦΑΛΗΣ !!!!

ΔΟΞΑ στον Κύριό μας ότι καμία δύναμης, ούτε οι καταιγίδες του Άδη δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να  βυθίσουν το *πλοίο* του, την ΚΙΒΩΤΟ του, και τα πιστά του Παιδιά, οι συνειδητοί Χριστιανοί που του έχουν ανοίξει την καρδιά τους(Αποκάλυψη 3:20)  και Σωτήρα τους  τον έχουν δεχτεί (Ιωάννης 1:12-13) είναι πάντα ΑΣΦΑΛΗΣ, και κανείς ΠΟΤΕ δεν θα τους αρπάξει ποτέ από το χέρι Του. Αμήν!

No comments:

Post a Comment