Popular Posts

Tuesday 1 July 2014

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ.

Κάθε επουράνια ευλογία και η αιώνια Ζωή είναι το Δώρο του ΘΕΟΥ σ' όλους εκείνους που απάντησαν το κάλεσμα του Χριστού (Ματθαίος 11:28, Αποκάλυψη 3:20) που άνοιξαν την Καρδιά τους στον Χριστό και προσωπικό Σωτήρα τους τον δέχτηκαν.
Εκείνοι που τον Χριστό ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Που πίστευσαν σ' Αυτόν - που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ- σ' αυτούς ο ΘΕΟΣ  έδωσε το προνόμιο να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.Να γεννηθούν ξανά ΟΧΙ από ανθρώπινη πρωτοβουλία η θέληση, αλλά απο τον ΘΕΟ.(Ιωάννης 1:12-13)
Χωρίς το άνοιγμα της Καρδιάς μας στον Χριστό ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ΘΕΟ, ασχέτως αν μεταλαμβανουμε του Άρτου και του Οίνου ενώ ταυτόχρονα τον ίδιο τον Κύριο που έχυσε το αίμα του για να μας πλύνει απο τις αμαρτίες μας ΑΡΝΙΟΥΜΑΣΤΕ προσωπικό Σωτήρα μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ.
Δεν μπορείς να έχεις τα προνόμια και τις Ευλογίες του Γάμου, χωρίς στον ΜΥΜΦΙΟ να Δοθείς, και Σωτήρα σου να τον δεχτείς. Όπως είναι απαράδεκτο να κοιμάσαι με την παρθένα που αρνείσαι να την παντρευτείς, έτσι και σε ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΦΕΛΗΘΕΙΣ αν μεταλαμβάνεις του ΑΡΤΟΥ και του ΟΙΝΟΥ -του σώματος  το  Χριστου-ενω ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!!
Γιατί μόνο χάρη στην προσωπική μας ΚΑΡΔΙΑΚΗ μας ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστό εισερχόμαστε στις ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ, και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, κι'Οχι παράνομα μεταλαμβανοντας του Σώματος του, ενώ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ την ΚΑΡΔΙΑ μας να του την ανοίξουμε και ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτούμε !!
" Κύριε Ιησού Χριστέ σ'Αγαπώ και ΧΑΡΙΣΕ μου ΚΟΙΝΩΝΙΑ μ'εσένα." Είναι η προσευχή που αν εκφράζει τον πόθο της καρδιάς σου ο Χριστός θα την απαντήσει και ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί του θα σου χαρίσει. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment