Popular Posts

Saturday 5 July 2014

ΘΑ ΑΠΟΚΛEΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ.

Αγαπητοί φίλοι ο Κύριος δεν ήρθε μας για να καταδικάσει τον κόσμο αλλά για ΝΑ ΣΩΘΕΙ ο κόσμος μέσω Αυτού. Όποιος πιστεύει σ' αυτόν ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ, αλλ' όποιος δεν πιστεύει (τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ  δεν τον έχει ΔΕΧΤΕΙ ) είναι ήδη καταδικασμένος γιατί δεν πίστεψε στον μοναδικό γιο του Θεού !! .(Ιωάννης 1:12-13, 3:16-17)
Γιατί η μαρτυρία του Θεού είναι αυτή ότι ενώ ήρθε το φως στον κόσμο, οι άνθρωποι αγάπησαν το σκοτάδι περισσότερο από το φως, επειδή τα έργα τους ήταν πονηρά.(Ιωάννης 3:19)
Φίλε μου θα αποκλίσεις τον εαυτό σου από την χαρά της ΣΩΤΗΡΙΑΣ αν τον Χριστό προσωπικό σου ΣΩΤΗΡΑ δεν τον δεχτείς (Ιωάννης 1:12-13)!!!
Και η  χαρμόσυνη μαρτυρία του Θεού είναι αυτή: ότι ο Θεός μας ΕΔΩΣΕ Αιώνια Ζωή και η πηγή της ζωής είναι ο Γιος του. Όποιος έχει τον Γιο < ΑΣΠΑΣΤΕΙ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΧΤΕΙ> έχει την ΖΩΗ. Όποιος δεν έχει το Γιο, τη ζωή δεν την έχει !!! (Α.Ιωαννου 5:11-12)
Σου εύχομαι μ'όλη μου την καρδιά τον Κύριο Ιησού Ιησού Χριστό προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του κι' εσύ να μπεις. ΑΜΗΝ!!!

No comments:

Post a Comment