Popular Posts

Sunday 6 July 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

Ειναι τα ενθαρρυντικά λόγια του Αποστόλου Παύλου (Α.Τιμοθεου 1:15) για όλους εκείνους που πίστεψαν στο ψέμα οτι υπάρχουν μερικές αμαρτίες που ειναι τόσο έμφυτες απο νηπιακή ηλικια σε μερικούς ανθρώπους που είναι τελείως αδύνατον να απαλλαγούν. 

Και ο Απόστολος Παύλος λεει στον καθένα που υποστηρίζει οτι ενδεχομένως ειναι αδύνατον να απαλλαγουμε από μερικές βαθιά ριζωμένες έξεις , ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και που ο Χριστός δεν μπορεί να τον ΣΩΣΕΙ ! 

Μπορεί κάποιος να είναι σκλαβωμένος στα ναρκωτικά, στον τζόγο, στα πορνό, στο ψέμα, στην οργή, στο σεξ, στην ομοφυλοφιλία η ακόμα κι' όπως ο Αποστολος Παυλος κι' άλλοι Φαρισαίοι στην τήρηση της Θρησκευτικής του Παράδοσης και του ΝΟΜΟΥ,αλλά απο κάθε σκλαβιά οσο βαθιά ριζωμένη κι' αν ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ μπορεί να ΣΩΣΕΙ κάθε αμαρτωλό ακομα και τον ΠΡΩΤΟ στην αμαρτία όπως τον Απόστολο Παύλο.(Α.Τιμοθεου 1:15) 
Φίλε το Ευαγγέλιο τονίζει οτι ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (Ρωμαίους 3:23) και το ιδιο ισχύει και για σένα αν τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου δεν τον έχεις δεχτεί εισαι κατω απο το ιδιο βάρος της αμαρτίας που ηταν κι' ο Σαούλ οταν ΜΑΤΑΙΑ προσπαθούσε ΤΗΡΩΝΤΑΣ τον θρησκευτικό ΝΟΜΟ και την παράδοση να ΣΩΘΕΙ, γιατί η ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ - του Θεου- ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. (Ρωμαιους 3:24-25) 
Φίλε μου, οι επαγγελματίες Ψεύτες σου λενε οτι εκτος της εκκλησίας τους δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, αλλα ψεύδονται ασύστολα γιατι κι' ο Αποστολος Πετρος στο Ισραηλ και ο Απολλος κι' ο Αποστολος Παύλος στα εθνη ίδρυσαν Εκκλησιες και χειροτονησαν πρεσβυτέρους, αλλα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΥΧΗΘΗΚΑΝ ουτε τόλμησαν να προβάλλουν τις ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ που ίδρυσαν σαν μεταδoτριες της ΣΩΤΗΡΙΑΣ αλλα ολοι οπως ο Απόστολος Παύλος παραδέχονταν οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ (Α.Τιμοθεου 1:15) κι' ΟΧΙ η Εκκλησίες που ίδρυσαν η και πρωτοστατούσαν. 

Φίλε μου ο Απόστολος Παύλος σε βεβαιώνει και σου λεει οτι οποια κι' αν ειναι η αμαρτία σου, κι' οσο βαθιά ριζωμένες κι' αν ειναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ απο τους οποιος πρωτος ηταν ο ιδιος! ((Α.Τιμόθεου 1:15) 

Tρεξε στον Χριστο και θα σωθεις.(Ματθαιος 11:28) Ανοιξε την καρδια σου στο καλεσμα του Χριστου και στην Ευλογια του θα μπεις,θα ερθει και θα κατοικησει μαζι σου.(Αποκαλυψη 3:20) ΔΕΞΟΥ τον ΧΡΙΣΤΟ και θα γεννηθεις ξανα και θα εισαι δικο του ΠΙΣΤΟ παιδι ΘΕΟΥ !!! (Ιωαννης 1;12-13) 

No comments:

Post a Comment