Popular Posts

Thursday 3 July 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ;

Εκείνος σ' αγάπησε τόσο πολύ, δεν δίσταξε να σταυρωθεί και πάνω του, τις αμαρτίες σου όλες  να φορτωθεί, ώστε να μην χαθείς ,αλλά μαζί του να βρεθείς !
Πάψε σ'απόσταση να τον κρατάς, 
Αλλ' άνοιξε του την καρδιά σου, 
και καλωσόρισε τον βασιλιά σου 
και θα ρθει ο ίδιος και μέσα σου θα μείνει 

και με τ'Άγιο Πνεύμα του θα σε βαπτίσει, 
Μ' Ουράνια χαρά θα σε γεμίσει, 
Και ποτέ δεν θα σ' αφήσει  
Ούτε θα σ'εγκαταλείψει.

Φίλοι, ο Χριστός μας ΑΓΑΠΗΣΕ τόσο Πολύ που ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΗ ΘΕΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣΟΥΡΑΝΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΜΕΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.(Φιλιππησιους 2:6-8)

Κύριε Ιησού Χριστέ μου ΣΥΓΧΩΡΑ με που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, που  δεν σε αγαπούσα, συγνώμη σου ζητώ, και σε παρακαλώ Ελα κοντά μου ΖΕΣΤΑΝΕ μου την καρδιά, κανε την να σ'αγαπήσει και για σένα  να ζήσει.ΣΕ θέλω στη Ζωή μου Κύριέ μου." Είναι η προσευχή που αν εκφράζει την καρδιά σου ο Κύριος θα την απαντήσει και την παρουσία του στην Ζωή σου θα σου χαρίσει !!

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΞΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ !!!

"Εμείς τ' αφήσαμε όλα και σ' ακολουθήσαμε "(Ματθαίος 19:27) και οι απόστολοι τ' άφησαν ΟΛΑ και τον ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ επειδή τον ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ, τον εκτιμούσαν και πίστευαν σ' Αυτόν. Αν δεν τον ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ δεν θα τον ακολουθούσαν, αλλά επειδή πίστεψαν οτι ήταν ο Γιος του Θεού ο ΣΩΤΗΡΑΣ του κόσμου τ' άφησαν όλα και τον ακολούθησαν, και αν εσύ σήμερα παραμερίσεις το ΕΓΩ σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς, και εσύ στην Αιώνια ζωή θα μπεις. Αμήν !! 

No comments:

Post a Comment