Popular Posts

Saturday 12 July 2014

ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

Φιλε, ο Χριστός είναι ο ΩΝ, ο ΗΝ  και ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ, το Άλφα και το Ωμέγα,η Πηγή της Ζωής, ο επι γης πανταχού παρών Θεός που δημιούργησε το σύμπαν που ηταν πάντοτε με τον Πατέρα και μέσω αυτού και για Αυτόν  τα πάντα έχουν  δημιουργηθεί.  (Ιωάννης 1:1-4,Αποκάλυψη 1:8,Κολοσσαεις 1: 14-16) πάψε σ' άλλους κι' άλλες  να τρέχεις για βοήθεια και το κάλεσμα του « Ελάτε σε μένα όλοι εσείς οι κουρασμένοι κι' Εγώ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ» (Ματθαίος 11:28)  να το αψηφάς.
Ούτε η ΠΑΝΑΓΙΑ ειναι η ΠΗΓΗ της Αιωνίου Ζωής, κι ούτε οι Άγιοι μπορούν να σου χαρίσουν την Σωτηρία να σου δώσουν την άνωθεν γέννηση την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ( Ιωάννης 1: 12-13) που οι ίδιοι έλαβαν όταν χωρίς δισταγμό δόθηκαν στον Χριστό !

 Αδελφέ μου, αν  ΖΗΤΑΣ την ΣΩΤΗΡΙΑ, τα λείψανα των Αγίων δεν έχουν ευλογία, στον ΧΡΙΣΤΟ  πρέπει οπως οι Απόστολοι και οι άγιοι και εσύ να πας, να του ανοίξεις την καρδία σου και ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ« « Να: Στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις την φωνή μου, και ανοίξεις την καρδιά σου, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί.» (Αποκάλυψη 3; 20)
"Κύριε Ιησού Χριστέ μου. Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου το αγνοούσα.Τώρα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου. Είμαι δικός/ ια σου" Αμήν.Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό
."EΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ". ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ(Ιωάννης 10:8-9)

No comments:

Post a Comment