Popular Posts

Sunday 27 July 2014

O XΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΕΠΙ ΓΗΣ ΘΕΟΣ

Και το Ευαγγέλιο μέσα από κάθε σελίδα καλεί τον αμαρτωλό στον Χριστό να τρέξει για να σωθεί:«Ελάτε σε ΜΕΝΑ ολοι εσείς που είστε ψυχικά κατάκοποι...... κι' ΕΓΩ θα σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ.» (Ματθαίος 11;28) «Αν διψάει κάποιος Σ' ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ και να πίνει. Όπως το λέει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού -ενοει το Αγιο Πνευμα- θα ξεχυθούν μέσα από εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ»(Ιωάννης 7:37,4:13) « Εγώ είμαι το αμπέλι το αληθινο -η εισοδος σε καθε επουρανια Ευλογια- Μείνετε ριζωμένοι Σ' ΕΜΕΝΑ. Αν κάποιος δεν παραμείνει ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ μου, αυτός παει πια, πετάχτηκε κι'ολας ΕΞΩ σαν το κλημα που ξεράθηκε»(Ιωάννης 15;1,46) 

Φίλοι μου, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ο Χριστός, η Πηγή της Αιωνίου Ζωής είναι ο Χριστός, η ΟΔΟΣ που οδηγεί στο σπίτι του Πατρός (Ιωάννης 14:6) είναι ο Χριστός, το Φως που φέγγει στο πνευματικό σκοτάδι είναι ο Χριστός (Ιωαννης 1:4), η Πόρτα των Προβάτων που στην στάνη του οδηγεί ειναι ο Χριστός( Ιωαννης 10:9) κι'αν την ΚΑΡΔΙΑ σου στον Χριστό δεν την έχεις ανοίξει και προσωπικό σου Σωτήρα δεν τον έχεις δεχτεί ΔΕΝ είσαι πιστό του παιδί, είσαι απλώς Χριστιανός στην ονομασία, Χριστιανός της Ταυτότητας, ένας ταλαίπωρος που για ΣΩΣΙΒΙΟ ασπάστηκες την Θρησκεία αντί τον Παν Άγιο Παντοδύναμο πανταχού παρών Θεό  ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ που έδωσε τη Ζωή του για  να πληρώσει στον Σταυρό την τιμωρία της δίκης σου αμαρτίας !(Α.Πέτρου 2:24, Ιωάννης 1:29) 
Φίλε μου ο Χριστός ήρθε να αναζητήσει και να ΣΩΣΕΙ τον χαμένο (Λουκάς 19:10), αλλά δεν θα  παραβεί την Ελευθερία σου. Δεν θα σώσει αυτόν που τα λόγια του αψηφά και αρνείται να του ανοίξει την καρδία του και σωτήρα του να τον δεχτεί «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και κτυπώ. Αν ακούσεις την φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί!»(Αποκάλυψη 3:20) 
"Κυριε Ιησού Χριστέ συγχώρα με τον αμαρτωλό που το κάλεσμα σου επι Χρόνια αγνοούσα. Σου ανοίγω σήμερα την καρδία μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου όλες τις ήμερες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που ο Κύριος της Ζωής ο σπλαχνικός Χριστός θα απαντήσει και την ΧΑΡΗ του, και την Αιώνια μαζί του Ζωή θα σου χαρίσει. Αμην! 
«ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΝ, ΟΧΙ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΩΞΩ» (Ιωάννης 6:37) Είναι η υπόσχεσης του Χριστού σε κάθε αμαρτωλό που θα τρέξει σ'Αυτόν, που του Ανοίξει την καρδιά του και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

No comments:

Post a Comment