Popular Posts

Tuesday 8 July 2014

ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

ΜΗΝ ΠΡΟΣΑΜΟΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ (Ρωμαίους 12:2-3)
Είναι τα λόγια του Αποστόλου Παύλου γι' όσους απο εμάς επιθυμούμε αλλαγή. Πρέπει να απαλλαγούμε απο τον παλιό τρόπο σκέψεως μας.Όπως πριν βάλεις το νέο κρασί η νέο λάδι στα βαρέλια σου, πρέπει να ξεφορτωθείς το παλιό, για να κάνεις χώρο για το καινούργιο, ετσι και για να ευλογηθείς απο εναν καινούργιο τρόπο αντίληψης και εκτίμησης πρέπει να απαλλαγείς απο τον παλιό σου πίνακα αξιολογήσεως και εκτιμήσεως.

Αν θελω πραγματικά να φορέσω τον ΚΑΙΝΟΥΓΙΟ εαυτό μου, που προόρισε ο Χριστός για κάθε πιστό του παιδί, δεν πρέπει να παραμείνω με το παλιό "κρασί" με τον παλιό τρόπο συμπεριφοράς μου, που διαμορφώθηκε από τον παλιό εγωιστικό τρόπο αξιολόγησης της Ζωής μου.

Για μένα σήμερα η εφαρμογή της προτροπής του Απ.Παύλου (Ρωμαίους 12:2-3) είναι: "Στέλιο προσάρμοσε τις προσδοκίες που έχεις για το γάμο σου, για τις κόρες σας, για τη ζωή σας, έτσι ώστε να σταθούν στο πέρασμα του χρόνου παραχωρώντας στην κάθε μια την Ελευθερία και ευκαιρία ν΄ανθήσουν και να ευδοκιμήσουν και τότε και εσυ θα γνωρίσεις και θα ευλογηθείς με την ελευθερία και την χαρά του νέου εν Χριστό εαυτού σου !|"

Φίλε μου, για σένα θα είναι κάτι αλλο, αλλά περίπου στο ίδιο μήκος κύματος ΒΑΛΕ τους άλλους πριν απο σένα, και πάνω απο ολα αν έως τώρα δεν έχεις απαντήσει το κάλεσμα του Χριστού (Ματθαίος 11:28,Ιωαννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20) και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον έχεις δεχτεί χωρίς δισταγμό άνοιξε του την καρδιά σου και καλωσόρισε τον προσωπικό σου ΣΩΤΗΡΑ !!!

"Χριστέ μου μετανοώ που ως τωρα μακριά απο την καρδία μου σε κρατούσα.Σου ανοίγω τώρα την καρδία μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Eίμαι δικός/ ια σου.|" Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και με την Παρουσία του στην καρδιά σου θα σε τιμήσει. Αμήν!!!

No comments:

Post a Comment