Popular Posts

Friday 25 July 2014

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ;

"Δεν ζω, αλλά ο Χριστός ζει μέσα μου και εγώ τον ακολουθώ".
 Είναι η ομολογία Πίστεως του γνησίου Χριστιανού, που σαν τους αποστόλους στον Χριστό έχει δοθεί, και στον Χριστό έχει δώσει το τιμόνι της ζωής του και τον ακολουθεί !
Ο Χριστός είναι το ΚΑΥΧΗΜΑ του και ΟΧΙ η Εκκλησία του, και τα ΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ και ΟΧΙ παραδόσεις ανθρώπων και γερόντων είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ζωής του !

Είστε συνειδητοί Χριστιανοί ; 
Μόνο όσοι ανοίγουν την καρδιά τους στον Χριστό και ΣΩΤΗΡΑ τους τον δεχτούν είναι συνειδητοί Χριστιανοί.
" Κύριε μου να χορήγησε μου την χάρη γίνω συνειδητός Χριστιανός, να είμαι Χριστιανός μ'όλη μου την καρδιά μου. Να σου δώσω το τιμόνι της Ζωής μου και να σ'ακολουθώ! " Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.!!

Ποιος είναι συνειδητός Χριστιανός ; 
Όποιος έχει ανοίξει την καρδιά του στον Χριστό και Σωτήρα του τον έχει δεχτεί !
Κάθε συνειδητός Χριστιανός που τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ του έχει δεχτεί, από τον Κύριο του θα ΣΩΘΕΙ:« Εγώ είμαι η Πόρτα.Αν κανεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο (αυτή ειναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πράξης) ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή» (Ιωάννης 10:9)
Οι πραγματικοί Χριστιανοί αλληλοεξαρτώνται και αλληλοστηρίζονται επειδή το Πνεύμα του Κυρίου τους είναι μέσα τους. Οι συνειδητοί Χριστιανοί δεν διστάζουν τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα τους να τον δεχτούν και το θέλημα του να το εκτελούν !!



1 comment:

  1. Η Σωτηρία αδέλφια μου είναι το ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ σ' όλους εκείνους που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ανοίξουν την καρδιά τους στον Χριστό, και ΣΩΤΗΡΑ τους τον δεχτουν !(Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)

    ReplyDelete