Popular Posts

Wednesday 2 July 2014

ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Φίλοι μου, είναι γεγονός ότι με το πέρασμα του χρόνου,  σε αρκετούς τομείς της Ζωής μας προοδευουμε  και προχωράμε  αλλά σε μερικούς όπως στην συμπεριφορά πολλοί από μας κι' εγώ υστερούμε από εκεί που θα μπορούσαμε να φτάσουμε, από το μέτρο και παράδειγμα διαγωγής του Χριστού !!!

"ΠΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ" λέει ο Απόστολος Παύλος  "ΠΟΙΟΣ ΘΑ Μ' ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ απο να πραγματοποιώ αυτό που δεν θέλω" ; Διάβασε όλο το κεφάλαιο Ρωμαίους 7:14-24.
Μετά όμως μας λέει « Ευχαριστώ τον Θεό που δίνει τούτη την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ μέσω του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.(Ρωμαίους 7:25)
Φίλοι μου, τα πάντα η Σωτηρία της Ψυχής μας και η βελτίωσης της διαγωγής μας προέρχεται απο την δύναμη που μας δίνει ο Κύριος να αντισταθούμε στον παλιό μας εαυτό και να ντυθούμε την καινούργιο εαυτό μας χάρη στον καινούργιο Άγιο και σωστό τρόπο σκέψεως.
Εγώ και ο Πατέρας μου σας αγαπούμε και την ΕΠΙΤΥΧΙΑ σας επιθυμούμε" λέει ο Κύριος.
Φίλε, σ'όπιο σημείο της ζωής σου κι'αν βρίσκεσαι ψυχολογικά , αν στον Χριστό έχεις δοθεί και Σωτήρα σου δεχτεί, η τελική ΝΙΚΗ είναι δίκη σου, χάρη στον ΚΥΡΙΟ που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραίους 13:5) αλλά θα είναι στο πλευρό σου δύναμη ν' αντισταθείς τον παλιό εαυτό σου να σου δώσει, δύναμη να βελτιωθείς και την καινούργια άγια, ευλογημένη και καλή κι'ευγενική συμπεριφορά να ντυθείς. Αμήν !!!

"Μπορώ να κάνω το κάθε τι με την δύναμη που μου δίνει η ένωση μου με τον Χριστό" είναι η ομολογία του Αποστόλου Παύλου, που ισχύει και για κάθε γνήσιο πιστό Παιδί του Κυρίου, που τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα του έχει δεχτεί !!!
Ναι φίλε μου, η δύναμης του Πατρός και του Χριστού είναι στο Πλευρό σου γιατί Σ' ΑΓΑΠΟΥΝ και ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ την ΕΠΙΤΥΧΙΑ σου.
Χριστέ μου σ'ευχαριστώ που η δύναμης σου είναι υπέρ αρκετή κάθε εμπόδιο στη ζωη μου να υπερνικήσω, και τ'όνομα σου να τιμήσω. ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ΖΩΗ μου" Είναι η προσευχή που θα σε βάλει στον καινούργιο και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ δρόμο Ζωής. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment