Popular Posts

Wednesday 30 July 2014

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ

ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΣΕ Σ'ΑΥΤΟΝ  ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ( Ψαλμός 37:4-5)
Η είσοδος στην Ευλογία του Κυρίου είναι να τον Ζητάμε μ'όλη μας την καρδιά.Ο Προφήτης Ησαΐας λέει στον λαό Ισραήλ « Ζητήστε τον Κύριο, τώρα που μπορεί να βρεθεί, τώρα που βρίσκεται ΚΟΝΤΑ, ΦΩΝΑΞΤΕ του να σας βοηθήσει» (Ησαΐας55:6) και δεν εννοεί μια χλιαρή προσευχή, απλώς ένα ανάμα ενός κεριού, αλλά μια αναζήτηση που πηγάζει από τα Βάθη της καρδιάς μας, και δεν σταματά  έως ότου « Ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ του »( Ιωάννης 7:38) έως ότου από το Άγιο Πνεύμα του ΓΕΝΝΗΘΕΙ ξανά.(Ιωάννης 3:3,5)  « Αν με ΖΗΤΗΣΕΤΕ θα με ΒΡΕΙΤΕ, φτάνει να με ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΗ σας την ΚΑΡΔΙΑ»( Ιερεμίας 29:13) είναι η προτροπή του Προφήτη Ιερεμία. Η επιθυμία μας στην Ευλογία του ΧΡΙΣΤΟΥ να μπούμε, να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ, πρέπει να είναι απόλυτη και ΚΑΡΔΙΑΚΗ να το θέλουμε παραπάνω απο κάθε άλλο πράγμα στη ζωή μας.  
Πρέπει να έχουμε την ίδια δίψα για την παρουσία του Κυρίου στην καρδιά μας, με την δίψα που έχει αυτός που Ζητάει τον κρυμμένο ΘΗΣΑΥΡΟ, (Ματθαίος 13:44) και το ωραιότερο Μαργαριτάρι (Ματθαίος 13:45) γιατί ο Κύριος μας είναι ο πολυτιμότερος Θησαυρός και ωραιότερος και καλύτερος απο κάθε επίγειο πλούτο, και κανένας δεν Συγκρίνεται μ' Αυτόν και απ'Αυτόν πηγάζουν όλες οι Επουράνιες ΕΥΛΟΓΙΕΣ και η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.(Ιωάννης 11:25) 
 

Ο επουράνιος μας Πατέρας έδωσε την μαρτυρία του, είπε ότι  « Μας έδωσε Αιώνια Ζωή, και η Πηγή της ΑΙΩΝΙΟΥ -μαζί του- Ζωής είναι ο Χριστός. Όποιος εχει τον Χριστό -τον πραγματικό Θησαυρό, τον Αμνό του Θεού στην καρδιά του- Έχει τη ΖΩΗ. Όποιος δεν εχει τον Χριστό, την Ζωή δεν την έχει»(Α.Ιωάννου 5:11-12) 
Θα χαίρομαι στον Κύριο και θα ANAZHTΩ την παρουσία του με όλη την καρδιά μου", είναι η προσευχή που σώζει το χαμένο. 
Φίλε μου αν βάλεις ως σκοπό της Ζωής σου απο τον Κύριο να ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ, στη ΕΥΛΟΓΙΑ του θα μπεις, απο χαρά θα πλημμυρίσεις γιατι όποιος τη παρουσία του αναζητά, θα την βρει και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπει !!!
«Αγαπώ αυτούς που μ'Αγαπάνε  κι όλοι με βρίσκουν, όσοι με ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ»(Παροιμίες 8:17)  είναι η Βεβαίωσης  της *Σοφίας* του Ιησού  Χρήστου στον καθενα που τον αναζητα !!!

No comments:

Post a Comment