Popular Posts

Sunday 13 July 2014

EINAI O XΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΣΟΥ;

Αδελφέ μου, σε ρωτάω είναι ο Κύριος Ιησούς ΧΡΙΣΤΟΣ δικός σου προστάτης ;

Δηλαδή έχεις προσωπική καρδιακή σχέση με τον ΧΡΙΣΤΟ και μπορείς όπως κι' ο βασιλέας Δαβίδ να τραγουδάς και με  βεβαιότητα να  λες « Κι αν περπατήσω κάποτε σε σκοτεινό φαράγγι που φέρνει προς τον θάνατο και πάλι ΔΕΝ φοβάμαι γιατί ΜΑΖΙ  μου θα' σαι εσύ κακό δεν θα μου τύχει» (Ψαλμός 23: 4)

Φίλε μου, δεν σε ρωτάω αν εισαι Χριστιανός,η  πόσο συχνά πηγαίνεις στην Εκκλησία, ούτε πόσο ΘΡΗΣΚΟΣ είσαι αλλα αν ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ  ειναι προσωπικός σου ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ, και εμπειρικά γνωρίζεις οτι είναι στο πλευρό σου κι' οτι αναποδιά κι' αν σου τύχει γνωρίζεις σαν το Δαβίδ θα είσαι ασφαλής  γιατι ο  ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι στο  πλευρό σου ΣΩΤΗΡΑΣ σου και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ  σου !
 Αδελφέ μου, αδελφή μου ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας δεν ήρθε για να μας δώσει θρησκεία, αλλά για να μας προσφέρει αιώνια με τον ιδιο καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Ο Χριστός  προσφέρει τώρα σε κάθε ταλαιπωρημένο αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ  και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί την ίδια στενή προσωπική καρδιακή σχέση που χάρισε στον Δαβίδ, στους  Αποστόλους και την λαμβάνουν -ΟΧΙ οι θρήσκοι που με υπεροψία ποντάρουν στο δόγμα τους και στην Εκκλησία τους-  αλλά οι ταπεινοί που αναγνωρίζουν οτι είναι αμαρτωλοί (Ρωμαίους 3:23) και όπως η Μαρία η Μαγδαληνή, η επί δώδεκα χρόνια αιμορραγούσα (Ματ.9:20), η  Σαμαρειτισσα, και οι χιλιαδες ταλαιπωρημένοι και βαριά  φορτωμένοι αμαρτωλοί τον εμπιστεύονται μ' όλη τους την ΚΑΡΔΙΑ, και μ' όλο τους το είναι !!!
 Αν διστάζεις φίλε/η μου την ΚΑΡΔΙΑ  σου στον ΧΡΙΣΤΟ  να την  ΑΝΟΙΞΕΙΣ  και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς (Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη3:20) αυτο αποδεικνύει οτι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι προσωπικός σουΣΩΤΗΡΑΣ,   και δεν έχεις κοινωνία μ' ΑΥΤΟΝ και όταν κλίσεις τα μάτια σου για τελευταία φόρα μακριά του θα χαθείς, επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ όπως οιδύσπιστοι Εβραίοι τότε προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ  σου να τον δεχτείς !!!
 Σου εύχομαι φίλε μου, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ΧΡΙΣΤΟ  να  επιθυμήσεις μ' ολησου την καρδιά, και την καρδία σου να του ανοίξεις προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ  σου να τον δεχτείς(Ιωάννης 1:12-13) και τοτε ο ΧΡΙΣΤΟΣ  με το ΑΓΙΟ Πνεύματου θα σε βαπτίσει και στην καρδιά σου  θα κατοικήσει ! (Ιωάννης14:23,Αποκάλυψη 3:20) και την παρουσία του για πάντα θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ και καμία δύναμη από την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ! (Ρωμαίους 8:33-39)
'Κύριε Ιησού Χριστέ μου, μετανοώ που μακριά σου ζούσα. ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ  με σε παρακαλώ. Χριστέ μου σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός/ια σου.' Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !

No comments:

Post a Comment