Popular Posts

Tuesday 15 July 2014

"ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΖΩΗ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ" Ιησούς Χριστός.(Ιωάννης 10:10)

Φίλοι μου η Ζωή εν ΑΦΘΟΝΙΑ ( Ιωάννης 10:10) που προσφέρει σ'όλα τα πιστά παιδιά του ο Χριστός είναι η Ζωή χωρίς φοβία, χωρίς το συναίσθημα αποτυχίας και ανησυχίας να κυριεύει τις καρδιές μας, αλλά η βεβαιότητα οτι ο Κύριος μας είναι στο πλευρό μας και θα μας δώσει την Νίκη !!! 

Και στα λέω αυτά γιατί το συναίσθημα στερήσεως, φόβου, κι' αποτυχίας είχε μπει στην καρδιά μου από παιδική ηλικία. Το φαρμακερό μήνυμα "Δεν έχω για σένα" "Μην προσπαθήσεις θα αποτύχεις" από παιδί είχε  μέσα μου  ριζωθει, αλλά η Ζωή με τον Χριστό στην καρδιά μ' απελευθέρωσε γιατί όλους τους φόβους τους ΝΙΚΑ κι'όλα τα  κακά σκορπά και Αισιοδοξία και Θάρρος  μου γεμίζει την καρδιά!! 
Η Ζωή με το Άγιο Πνεύμα στο πλευρό  σου θα σου δίνει την βεβαίωση οτι μπορείς να πετύχεις σ'οτι καταπιαστείς, οτι δεν υπάρχουν  φράχτες στην φιλία, στην αγάπη, στην επιτυχία, στο καλό, στην ευγένεια, στην θυσία, στην υπομονή, στην επίμονη, γιατι ο Κύριος είναι σύντροφος σου, βοηθός σου  στο πλευρό σου !! 
Φίλε, αν επιθυμείς ν' αρχίσεις να ζεις την δυναμική ζωη, την Ζωή ΕΝ ΑΦΟΝΙΑ που ο Χριστός χαρίζει σε κάθε του παιδί, μην διστάξεις τώρα ν'ανοίξεις την καρδία σου ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και απο το Άγιο Πνεύμα του και εσύ να κατοικηθείς. Αμην!!!

"Kυριε Ιησού Χριστέ σ' Αγαπώ και για σένα θέλω εγώ να ζω." Είναι η προσευχή εισόδου στην ΑΦΘΟΝΗ δυναμική Ζωή που ο Χριστός χωρίς διάκριση χαρίζει σε κάθε πιστό που τον εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί. Αμήν!

No comments:

Post a Comment