Popular Posts

Friday 18 July 2014

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ;

Γιατί υπάρχουν μίση, γενοκτονίες και εκατομμύρια πρόσφυγες ανα πάσα την γη ;"
Μίση  και αδικίες, πόλεμοι, πρόσφυγες και γενοκτονίες πάντα υπήρχαν στην γη, και εμείς οι Χριστιανοί οφείλουμε να είμαστε το ΑΛΑΤΙ της γης και  να έχουμε τα σπλάχνα του Χρήστου και ΟΧΙ τον φανατισμό των Εθνών και των φυλών που αλληλοσκοτώνεται .
Αγανακτώ για τον άδικο θάνατο που ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ σπέρνει στην γη. Ουκρανία <θάνατος σε 300 αθώους που ταξίδευαν αεροπορικώς> Ισραήλ, Γάζα,Παλαιστίνιοι, Συριανοί, Αφρικανοί, παντού το μίσος και αλληλοσκοτωμός,

 Κλαίει η καρδιά μου  για τους αδικοχαμένους και αγανακτώ γιατί το ΨΕΜΑ, το μίσος και η αδικία φαίνεται οτι κυριαρχούν και ενώ δεν έχω τις απαντήσεις η σκέψης μου επιστρέφει στην ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ο Χριστός πόνεσε σαν και μας,υπέφερε σαν και μας, χτυπήθηκε και υβρίστηκε και μαστιγώθηκε σαν κι' εμάς και μπορεί και συμπονεί όλους τους κατατρεγμένους, τους πρόσφυγες, τους αδικημένους, και ενώ στην Ζωή υπάρχει διαρκής αναταραχή μπορεί και μας λέει « Μένοντας ενωμένοι μαζί μου θα έχετε ΕΙΡΗΝΗ μέσα σας. Μέσα στον κόσμο θα έχετε ΘΛΙΨΗ, αλλα να χετε ΘΑΡΡΟΣ, τον έχω ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΓΩ τον κόσμο»(Ιωάννης 16:33) και επίσης μας λέει « Την ΕΙΡΗΝΗ την δίκη μου σας δίνω. Δεν σας δίνω εγώ όπως δίνει ο κόσμος. Να μην ταράζεται η Καρδιά σας, μητε να δειλιάζει»(Ιωάννης 14:27) μήτε να φανατίζεται, μήτε να εχθρεύεται μήτε να μισή, αλλά στον Χριστό να τρέχει και ΑΝΑΠΑΥΣΗ θα βρει ! (Ματθαίος 11;28)
Φίλοι μου, ο ΘΕΟΣ τόσο ΑΓΑΠΗΣΕ τον κόσμο ώστε πρόσφερε τον Γιο του τον Μονογενή για να μην χαθεί ο καθένας που Πιστεύει σ' Αυτόν αλλα να εχει Αιώνια Ζωή.(Ιωάννης 3:16) και αν ακόμα μέχρι σήμερα  τον Χριστό προσωπικό σου ΣΩΤΗΡΑ δεν τον έχεις δεχτεί, σήμερα είναι η ημέρα και εσύ στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ του να μπεις και από το Άγιο του Πνεύμα να βαπτιστείς, και με τον Χριστό στην ΚΑΡΔΙΑ σου όλες τις ήμερες της Ζωής σου να ΖΕΙΣ. Αμήν!!!

"Κύριε Ιησού Χριστέ ελα στην Ζωή μου. Σ'έχω ανάγκη Κύριε, Ελέησε με με την παρουσία σου. Ελα στην καρδιά μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου." Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό και με την ΕΙΡΗΝΗ του τον γεμίζει !!!   

No comments:

Post a Comment