Popular Posts

Friday 1 April 2016

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Αυτός που αρνείται σωτήρα του να τον δεχτεί, στον παράδεισο δεν θα μπει αλλα μακριά του θα χαθεί γιατι δεν καταδέχτηκε τον νυμφίο, τον αμνό του Θεού που σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του και τις δίκες του αμαρτίες σωτήρα του να τον δεχτεί !! (Ιωάννης 3:16-18,Α.Πέτρου 2:24) 

Γιατί όπως η γη που δέχεται τη βροχή και παράγει χορταρικά απο εκείνους που καλλιεργείται δέχεται ευλογία, αλλα αν βγάζει αγκάθια και τρίβολος, ειναι άχρηστη και δεν απέχει απο του να επισύρει την κατάρα πάνω της (Εβραιους 6:7-8) Έτσι και η καρδια του αμαρτωλού που ενώ δέχεται τον λόγο της αλήθειας οτι ο Χριστός τον καλεί καθε  σ' αυτόν να ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ  για να ΣΩΘΕΙ (Ματθαίος 11:28, Ιωάννης 10:9) και ΑΙΩΝΙΑ ΔΡΟΣΙΑ να ΒΡΕΙ ( Ιωάννης 7:37) αλλα συνεχίζει σε απόσταση να τον κρατά δεν απέχει απο τα να δεχτεί πίκρα και αιώνια συμφορά !!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΘΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ ;

 Φίλε αντί να κατουριέσαι και να υποχωρείς στο πνεύμα του κόσμου, ανησυχώντας τι οι φίλοι σου, η αδελφή σου η ο γείτονας σου θα πει, άνοιξε με θάρρος την καρδία σου στον Χριστό και στην Ευλογία του Πατρός θα μπεις και ποτε δεν θα χαθείς !! «Αν κανείς προσφύγει σε μένα ως είσοδο θα σωθεί. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»Ιησούς Χριστός.(Ιωάννης 10:9,27-28) «Αυτόν που έρχεται σε μένα, αυτόν, οχι, δεν θα τον αποδιώξω.... αλλα θα τον αναστήσω την εσχάτη ημέρα!»Ιησούς Χριστός (Ιωαν 7:37, 40)
 
Πάψε να είσαι δειλός και άτολμος.Η απάντησης της καρδιάς σου στην προσφορά σωτηρίας του Χρίστου (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3;20) ειναι αυτή που θα καθορίσει την αιώνια μετά θάνατο διαμονή σου. Χαρά και γέλιο θα έχει αυτός που τον Χριστό σωτήρα του εχει δεχτεί , αλλά πίκρα και συμφορά θα βρει αυτόν που τον Χριστό αρνήθηκε Σωτήρα του να τον δεχτεί !! 
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ζήτω συγχώρεση που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα, και σήμερα επιστρέφω-ΕΡΧΟΜΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ , σου ανοίγω την καρδιά μου και σε προσκαλώ να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. είμαι δικός σου και Ας Γίνει το ΔΙΚΟ σου θέλημα στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζώη μαζί του θα σου χαρίσει 

No comments:

Post a Comment