Popular Posts

Saturday 30 April 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ

Με το να *βγάζει* μέσα απο τον τάφο την φλόγα το *Φως*  που κανέναν δεν αγιάζει, δεν βελτιώνει , δεν μεταμορφώνει αλλά στην ίδια αμαρτωλή του φύση τον αφήνει, μήπως έτσι τον Έλληνα δεν τον εξαπατά και του δίνει την εντύπωση οτι αγιότερος εχει γίνει !!

Φίλοι, το πραγματικό Άγιο Φως, φωτίζει μόνο τις καρδιές των ανθρώπων που διψούν για τον Χριστό, που επιθυμούν στην παρουσία του να ζουν, και δεν διστάζουν το Εγώ τους να απαρνηθούν και μ'ολη τους την καρδία στον Χριστό να δοθούν και προσωπικό Σωτήρα τους να τον δεχτούν !! (Ιωαννης 1:12-13)
Το ανάθεμα του Κυρίου ειναι πάντως σε κάθε έθνος που το Όνομα του εκμεταλλεύεται. Και αν δεν έχεις ακόμα διαπιστώσει οτι η Εκκλησία μας εκμεταλλεύεται το Όνομα του Κυρίου εμπορευόμενη τα μυστήρια, και για κερδοσκοπικούς σκοπούς προωθώντας κάθε είδους σύναξης όπως την λατρεία και προσκύνηση των λειψάνων, σιαγόνες Αγίων, απολιθωμένα χέρια, πόδια, κρανία, ζώνες *άγιες* παντόφλες και μαντήλια *αγια*, είσαι παντελώς απατημένος.
"Θεέ μου, μην μ' αφήσεις ποτε να δειλιάσω και την θρησκευτική απάτη και εκμετάλλευση να μην την καυτηριάσω. Καθάρισε Κύριε τον οίκο σου από κάθε εκμεταλλευτή που την Χάρη σου και το Όνομα σου με θρησκευτικές σύναξης που αποβλέπουν σ' εμπορικό κέρδος το ποίμνιο σου εκμεταλλεύονται".

Αδέλφια μου,  δεν θα δούμε ποτε την πατρίδα μας δυναμική εκτός και αν ο Κύριος μας απαλλάξει απο τις λατρείες και προσκυνήματα   και συνάξης που από τον Χριστό μας απομακρύνουν.
Φίλε,
Η αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο μας καλεί,
να αφήσουμε την αμαρτωλή λατρεία
τον Χριστό να ασπαστουμε,
Σωτήρα μας να τον δεχτούμε
για να μπούμε στην ζωή. Αμην!
Στέλιος Φελλας
Αναγεννημένος Χριστιανός.
Το Φως μου, η Ελπίδα μου και η Κιβωτός της ΣΩΤΗΡΙΑΣ μου ειναι ο ΣΩΤΗΡΑΣ μου ο Παντοδύναμος Πανταχου Παρόν Ιησούς Χριστός μου. Αμην

No comments:

Post a Comment