Popular Posts

Tuesday 12 April 2016

H EYΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Χθες τ' απόγευμα η γυναίκα μου η Ινα μου είπε οτι ο Τραμπ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων ειπε οτι ο Τεντ Κρουζ, χρησιμοποιεί τεχνάσματα και κόλπα της Γκεστάπο για να εξασφαλίσει τους αντιπροσώπους που εχει αναγκη για το χρίσμα της προεδρίας. Έχω αηδιάσει απο το θράσος την ΨΕΥΤΙΑ του Τραμπ, την τάση του να βρίζει και να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα οταν χάνει και με κόπο σταμάτησα τον εαυτό μου απο το να του σύρω πέντε διακοσμητικά επίθετα . 
Το βράδυ αισθάνθηκα σαν να μου έλεγε ο Κύριος "Στελιο να εισαι πάντα ευγενής, ακόμα και οταν μιλάς για τον Τράμπ. Μην αφήνεις τα αισθήματα σου να σε παρασύρουν." Φίλε μου δεν ξέρω πόσο ευγενικός είσαι, αλλά ενα ξέρω οτι ακόμα και αν είσαι ο ευγενικότερος, ο τιμιότερος άνθρωπος στην γη αν πότε σου δεν μπορείς τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτεις στον Παράδεισο δε θα μπεις. Γιατι μόνο τα αίμα του Χριστού καθαρίζει τον αμαρτωλό απο κάθε αμαρτία (Α. Ιωάννου 1;7) και δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία απο το να μην καταδεχτείς τον Χριστό που σταυρώθηκε για σενα, για να φορτωθεί πάνω του και την δικη σου αμαρτία, (Ιωάννης 1:29,Α. Πέτρου 2;24)  προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς. Ουτε η *ευγένεια* σου ούτε η φαινομενική ευσέβεια σου θα μπορέσουν να πλύνουν την προσβολή της άρνησης σου, το οτι αρνήθηκες τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς. 

Όλες οι αμαρτίες οταν επιστρέψεις με μετάνοια στον Χριστό συγχωρούνται, αλλα η ΑΡΝΗΣΗΣ σου ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς σε αποκλείει απο την Συγχώρεση των αμαρτιών σου, και απο την μετα θάνατο με τον Χριστό στον Παραδεισο ζωη. 
Φίλε μου μακάριος είναι ο καθε ταπεινός που δεν διστάζει απο τον Χριστό να εξαρτηθεί και προσωπικό Σωτήρα του να τον δεχτεί. 
"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε με τον αμαρτωλό, που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και σε απόσταση σε κρατούσα. Χριστέ μου σου ανοίγω την Καρδιά μου και σε παρακαλώ έλα και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της ζωής μου ειναι η Προσευχή μου. Σ' ευχαριστώ." Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός θα την απαντήσει, με τ' Αγιο Πνεύμα του θα σε βαπτίσει και ποτε δεν θα σ' αφήσει ούτε θα σ' εγκαταλείψει !! (Εβραίους 13:5,Ιωάννης 1:12-13)

No comments:

Post a Comment