Popular Posts

Saturday 16 April 2016

ΑΝ ΔΕΝ MΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ !

H  αγάπη του Χριστού είναι υπερφυσική  
δυναμώνει την καρδιά 
δυναμώνει την ψυχή 
και ΣΩΤΗΡΙΑ χαρίζει 
σε κάθε αμαρτωλό 
που του ανοίξει την καρδιά του 
κι'απ' Αυτόν εξαρτηθεί !!! 

«Όποιος εχει δει εμένα, εχει δει τον Πατέρα» Ιησούς Χριστός (Ιωαν 8:9) 
«Αν θα είχατε γνωρίσει εμένα θα είχατε γνωρίσει τον Πατέρα. Ετσι απο τώρα πια τον γνωρίζετε και τον έχετε δει !! » Ιησούς Χριστός (Ιωαν 14:7-8) 
« Εγω και ο Πατέρας είμαστε ενα» Ιησούς Χριστός (Ιωαν 10:17) 
«Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ»Ιησούς Χριστός (Ιωαν 10:9) 

Μακάριος είσαι φίλε/η μου αν έχεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ στον Χριστό,(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 10:9), αν έχεις ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ σου και έχεις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ το κάλεσμα του «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3:20) γιατι με την καρδιά πιστεύεις  για να δικαιωθείς και με το στόμα απαντάς, ομολογείς για να σωθείς !! ( Ρωμαίους 10:10) 
Γιατί χάρη στην  θετική απάντηση της ΚΑΡΔΙΑ σου απο τον Θεο θα δικαιωθείς και στην Ευλογία του θα μπεις. Αμήν! 
Δεν θα πάψω να σε φροντίζω, ουτε θα σ΄εγκαταλείψω" είναι η βεβαίωσης του Κυρίου σε  καθε αμαρτωλό που απάντησε το κάλεσμα του και τον καλωσόρισε στην καρδιά  του !!! 
Φίλε μου, ποτε πια δεν θα είσαι ο ίδιος απο την στιγμή που με πίστη στον Χριστό ανοίξεις την καρδιά σου και αρχίσεις και τον ακολουθείς.  Απο τ' Αγιο Πνεύμα του θα βαπτιστείς και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπεις. Αμην!! 

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωης μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." 
Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment