Popular Posts

Thursday 7 April 2016

AN KANEIΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ !! (Β.Κορινθιους 5:17)

Υπάρχει ενα διεθνές κίνημα Χριστιανών που δεν είναι εθνικό αλλά παγκοσμιο,και απαρτίζεται απο αυτούς που ο Χριστός έσωσε, δηλαδη που ΑΓΟΡΑΣΕ με το αίμα του για τον Θεο  απο καθε φυλή και γλώσσα και λαό και έθνος και που τους προόρισε να βασιλεψουν μαζί του πάνω στην γη (Αποκάλυψη 5:10) και είναι όσοι στον Χριστό εχουν δοθεί και από τ' Αγιο του Πνεύμα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ, γεννηθεί ξανά ! ( Ιωαννης 1:12-13,3:5,9) 

Ποτε μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ οτι είμαι μέλος της Παγκόσμιου Εκκλησίας του Χριστού που ο ίδιος εξαγόρασε με το αίμα του από καθε φυλή και γλώσσα και λαό και έθνος και τους προόρισε να βασιλεψουν μαζί του πάνω στην γη !!!!! (Αποκάλυψη 5:10) Αλληλουϊα !! 
Φιλε μου, μην επιτρέψεις σε καχυποψία, θρησκευτική υπερηφάνεια η δισταγμό να σε στερήσει απο την είσοδο σου στην Παγκόσμια Εκκλησία του Χριστού, στην Εκκλησία των ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ που ο Χριστός με  το ίδιο του το αίμα αγόρασε !!!
 
Αχ και να μπορούσα να ήμουν μέλος της παγκόσμιας Εκκλησίας του Χριστού που απαρτίζεται απο αμαρτωλούς που ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ με το ΑΙΜΑ του απο κάθε φυλή και γλώσσα και λαό και έθνος. Αμήν" Είναι η ευχή εκείνου που τον Χριστό αγάπα και μετα θάνατο μαζι του θέλει να βρεθεί και εν ζωη να τον ακολουθεί. 
"Ω Κύριε κανε με μέλος της Παγκόσμιου Εκκλησίας σου, μέλος ολων εκείνων που Εσυ αγόρασες με το αίμα σου απο  καθε φυλή, γλώσσα , λαό και έθνος, και για πάντα, καθε στιγμή της ζωής μου θα σε υμνώ, και το όνομα σου θα δοξολογώ. Είμαι δικός σου σ' ΑΓΑΠΩ, και για την πριν ζωη μου μετανοώ και συγχώρεση σου ζητώ." Ειναι η προσευχή που ο Χριστός μας θα απαντήσει και με ενδύματα σωτηρίας θα σε ντύσει, και ΠΟΤΕ δεν θα ΧΑΘΕΙΣ αλλά στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του μετα θάνατο θα μπεις !!( Ιωαννης 14:3-4,17:24) 
Το Αγιο Πνεύμα λεει σ' αυτους που στον Χριστό έχουν δοθεί και προσωπικό Σωτήρα τους τον έχουν δεχτεί «Τώρα, εσεις που καποτε βρισκόσασταν μακριά απο τον Θεο χάρη στον Ιησού Χριστο, και το αιμα του βρεθήκατε κοντα του !!»(Εφεσιους 2:13) και επεισης απο τωρα τους βεβαιώνει και τους λέει οτι εχουν, έχουμε ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ στην πόλη του ζωντανού Θεου, στη Επουράνια Ιερουσαλήμ, και σε μυριάδες αγγέλων πανηγύρι, και σε μια ΣΥΝΑΞΗ ΠΡΟΤΟΤΟΚΩΝ ΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ στους ΟΥΡΑΝΟΥΣ. (Εβραιους 12;22) Ναι φιλε μου αν απο τον Χριστό εχεις εξαγοραστεί το όνομα σου είναι γραμμένο στους ουρανούς, είσαι δικός του και μια μέρα πρόσωπο με πρόσωπο τον ΣΩΤΗΡΑ  σου και Θεό σου, τον Χριστό θα τον δεις. 

No comments:

Post a Comment