Popular Posts

Sunday 10 April 2016

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

ΑΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ  ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑ.
Άτιμος είναι αυτός που αρνείται τον Χριστό που σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του τις δικες του αμαρτίες (Α.Πετρου 2:24) προσωπικό σωτήρα του να τον δεχτεί, ενώ παινεύεται οτι είναι γνήσιος Χριστιανός.
Φίλε, αν τον Χριστό υποτιμάς στον παράδεισο δεν θα πας.
Όταν αγαπάς κάποιον/α δεν τον/ην  υποτιμάς, δεν κρατάς σε απόσταση το πρόσωπο που αγαπάς, αλλά  διάπλατα του ανοίγειςτην καρδία σου. Το ίδιο και με τον Χριστό αν πράγματι τον αγαπάς σε απόσταση δεν τον κρατάς αλλα το κάλεσμα του «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !»(Αποκάλυψη 3:20) το απαντάς, και τον δέχεσαι με ανοιχτή καρδιά.

Γιατί όσοι τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ -τον Χριστο- σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Να γεννηθούν ξανά ΟΧΙ απο σαρκική, ούτε από ανθρωπινή  πρωτοβουλία η θέληση αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ !!! Ιωάννης 1:12-13)
Με ασφάλεια ζει αυτός που τον Χριστό αγαπά και προσωπικό σωτήρα του τον εχει δεχτεί, αλλά χωρίς ασφάλεια ζει αυτός η αυτή που δεν καταδέχεται  σωτήρα του να τον δεχτεί.
Σου εύχομαι τον Χριστό να εμπιστευτείς, χωρίς δισταγμό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, τοτε  από τ' Αγιο Πνευμα θα γεννηθείς ξανά, και θα έχεις την βεβαιότητα οτι μετά θάνατο με τον ΣΩΤΗΡΑ τον Χριστό σου θα βρεθείς. Αμήν!


"Κύριε Ιησού Χριστέ ελα στην Ζωή μου. Σ'έχω ανάγκη Κύριε, Ελέησε με με την παρουσία σου. Ελα στην καρδιά μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου." Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό και με την ΕΙΡΗΝΗ του τον γεμίζει !!!

No comments:

Post a Comment