Popular Posts

Saturday 9 April 2016

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Είναι η ευχή μου και η ευχή κάθε πιστού παιδιού του Κυρίου, ο Χριστός μέσα απο την μεγάλη του Χάρη δια του Αγίου του Πνεύματος δυναμικά να ενεργήσει, αναζωπύρωση να μας δώσει,  στριμμένες καρδιές να γιατρέψει, ανθρώπους με ανίατες ασθένειες να κάμει καλά, αιχμαλωτισμένους απο δαιμονικά πνεύματα να ελευθερώσει, και γιατρειες και θαύματα  σ' ολους που τον ζητούν να χαρίσει.

 ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΡΕΙΑ και ΘΑΥΜΑ απο τον ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ !!!
«Στο όνομα του Ιησού Χριστου του Ναζωραίου, σήκω όρθιος και περπάτα»(Πράξεις 3;6)
Τον Χριστό όλος ο κόσμος επιδίωκε να τον αγγίξει, γιατί έβγαινε απο Αυτόν μια δύναμη που τους γιάτρευε όλους. (Λουκάς 6:19,Ματθαίος 14:36) και ο ΣΩΤΗΡΑΣ μας ο Χριστός που δεν αλλάζει αλλα είναι ο ίδιος χθες, σήμερα, και αύριο μέσα απο την μεγάλη του αγάπη θα μας ελεήσει και Αναγέννηση και γιατρειες και Θαύματα ξανά θα σκορπίσει. Αμήν !!
Μακάριος θα είναι ο καθένας απο εμας που ο Κύριος θα τον βρει έτοιμο να τον υπηρετήσει με οτι και αν του ζητήσει. Ο Κύριος μας έχει ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ πολλά ΕΡΓΑ για να τα ΚΑΤΑΓΙΝΟΜΑΣΤΕ μ' αυτά για να ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ (Εφεσιους 2:10) αλλά στην ευλογία των έργων που εχει ετοιμάσει για να εκτελέσουμε δεν θα μπούμε αν απο τωρα τον ιδιο και τις εντολές του δεν υπακούμε.
Αδελφέ μου ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός θα μας χαρίσει την πολυπόθητη ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ και ΑΝΑΖΩΠΎΡΩΣΗ και την δύναμη του και Χάρη του στην πατρίδα μας θα δούμε, γιαυτό απο σήμερα ας φροντίζουμε σ' ολα να τον ΥΠΑΚΟΥΜΕ και τότε απο τον Κύριο μας θα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ και θα προσευχηθούμε και και ΘΑΥΜΑΤΑ και ΓΙΑΤΡΕΙΕΣ θα ΔΟΥΜΕ. Αν απο τώρα πίστα τον ΥΠΑΚΟΥΜΕ.
Στον ΘΕΟ λοιπόν και Κύριο μας Ιησού Χριστο η Δόξα και τώρα και στους Αιώνες των Αιώνων. Αμην

Στο όνομα του Πατρός, του Γιου, και του Αγίου Πνεύματος προσεύχομεθα. Αμην!

   

No comments:

Post a Comment