Popular Posts

Saturday 23 April 2016

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ (Ιωαννης 10:9)

Αν κάποιος ζει και πεθάνει στην ευλογία του Θεου θα μπει αν τον Χριστό σωτήρα του εχει δεχτεί και όχι αν εν Ζωή τον Χριστό σε απόσταση τον κρατούσε και τα κάλεσμα του «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) το αγνοούσε.

Φίλε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ειναι ο Παντοδύναμος πανταχού Παρόν Θεός και η κιβωτός της ΣΩΤΗΡΙΑΣ και Μακάριος ειναι αυτός που σ' Αυτον τρέξει για να δροσιστεί, γιατί απο τ' Αγιο του Πνεύμα θα βαπτιστεί «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει. Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37) και ποτε δεν θα χαθεί !!!  

Δεν θα είσαι ποτε ο ίδιος απο την στιγμή που ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου στον Χριστό γιατι θα ΕΡΘΕΙ και θα ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ «Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  δειπνίσουμε μαζί !!(Αποκάλυψη 3:20 και ποτε δεν θα σ' αφήσει ούτε θα σ' εγκαταλείψει !!
Φίλε, στον παράδεισο δεν θα μπει ο φαινομενικά Χριστιανός που απλώς την εικόνα του φιλάει, άλλα τον ίδιο σε απόσταση τον κρατά, αλλα μόνο εκείνος που τον αγαπά, που απ Αυτον εξαρτηθεί και τον ακολουθεί.
Αν αγωνιστείς, αν τον Χριστό αγαπάς και απ' αυτον εξαρτηθείς στον παράδεισο θα μπεις, αν όμως αμελήσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου και πεθάνεις στον Παράδεισο δεν θα μπεις,αλλά μακριά του για την ακαταδεξία σου Σωτήρα σου να τον δεχτείς, για  θα αποκλειστείς !!

ΑΓΩΝΙΣΟΥ NA ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.(Ματθ 7:13,Λουκας 13:24) και η ΠΟΡΤΑ εισόδου στη Ευλογία του και στην Αιώνια Ζωή είναι η ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστό, οποίος του έχει ανοίξει την καρδιά του, την κοινωνία μαζι του την έχει, και ποτε δεν θα χαθεί.
Όποιος όμως εν Ζωή αμελήσει να του ανοίξει την καρδιά του ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί του δεν έχει, και μακριά του μετα θάνατο θα αποκλειστεί !!

No comments:

Post a Comment