Popular Posts

Friday 29 April 2016

O ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ

Αν απαντήσει και δεν τιμωρήσει τον αμαρτωλό που αρνείται τον Χριστό σωτήρα του να τον δεχτεί, τότε άδικος θα είναι ο Θεός που δέχτηκε στον Παράδεισο αμαρτωλό βουτηγμένο στις αμαρτίες του, που δέχτηκε αμαρτωλό που δεν είναι πλυμένος με το αίμα του Γιου του του Χριστού που ο ιδιος τον έστειλε στον σταυρό για να φορτωθεί στο σώμα του τις δικές μας αμαρτίες ώστε να απαλλαγούμε ριζικά απο αυτές και να ζήσουμε για την δικαιοσύνη(Α.Πετρου 2:24,Ιωαννης 1:29) χάρη στην σταυρική του θυσία! Φίλοι μου , άφεση αμαρτιών λαμβάνει μόνο ο αμαρτωλός που με μετάνοια και Πίστη επιστρέψει στον Χριστό επειδή ο Χριστός έγινε ο ΙΛΑΣΜΟΣ μας, το ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΟ για τις αμαρτίες μας (Α.Ιωαννου 2:2,4:10) Η δικαίωση του Θεού βασίστηκε στο ΑΠΟΛΥΤΡΩΤΙΚΟ έργο του Ιησού Χριστού, τον οποίον όρισε ο Θεός να ΓΙΝΕΙ δια πίστεως ΤΟ ΜΕΣΩ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ -Εξευμενισμού του για τις δίκες μας αμαρτίες- ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ του ΤΟ ΑΙΜΑ ! (Ρωμαιους 3:24)
Ο αμαρτωλός λοιπόν που αρνείται τον Χριστο Σωτήρα του να τον δεχτεί, που για την δική μας σωτηρία έγινε ο ΙΛΑΣΜΟΣ για τις αμαρτίες μας, στην οργή του Θεού μένει, και αν με μετάνοια και συντριβή τον Χριστό Σωτήρα του δεν τον δεχτεί απο τον Θεο για την ακαταδεξία του αιώνια μακριά του θα τιμωρηθεί.
Φίλοι τον δρόμο της σωτηρίας τον άνοιξε με το αίμα του ο ίδιος ο Χριστός που σήμερα γιορτάζουμε την σταύρωση του, και στην Σωτηρία του δεν μπαίνουμε με λίγο συναισθηματισμό και περνώντας κάτω απο τον επιτάφιο, αλλα απαρνούμενοι το Εγω μας και ακολουθώντας τον Χριστό ολες τις ήμερες της ζωής μας. Χωρίς αυταπάρνηση, χωρίς με μετάνοια να επιστρέψουμε στον Χριστό να του ανοίξουμε την καρδιά μας και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτούμε παραμένουμε στις αμαρτίες μας, και μακριά του μετά θάνατο για πάντα θα αποκλειστούμε. Στην Σωτηρία του Χριστού θα μπεις μόνο απο την ΣΤΕΝΗ ΟΔΟ, μόνο οταν στον ίδιο αφιερωθείς, ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς και όλες τις ήμερες της ζωής σου τον ακολουθείς. Αμην!

No comments:

Post a Comment