Popular Posts

Monday 25 April 2016

ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ (ΙΕΡΕΜΙΑΣ 33:3)

Τα καλύτερα νέα της Ζωή οταν ελπιδα αναζητάς είναι να ξέρεις ότι ο Κύριος σ'αγαπά και  βεβαιώνει ολους μας ότι αν τον *καλέσουμε* αν με ειλικρίνεια την βοήθεια του ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, θα μας βοηθήσει !!!« Επικαλέσου μέσα στην θλίψη σου, θα σε λυτρώσω και θα με δοξάζεις» λέει ο Κύριος.(Ψαλμός 50:15)
«Ο Κύριος μας βρίσκεται σιμά σε καθένα που με αλήθεια στην καρδιά ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ σε ΚΕΙΝΟΝ» (Ψαλμός 145:18-19) «Αν με ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ  και έρθετε να προσευχηθείτε σ' έμενα, εγώ θα σας ακούσω.Αν με ΖΗΤΗΣΕΤΕ θα με βρείτε, φτάνει να με ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ» ειναι η βεβαιωσης του Κυριου για σενα και για μενα.(Ιερεμία 29:13-14)
Τον Κύριο με καρδιά που πονούσε  ζήτησα, επικαλέστηκα το 1987 οταν η μεγαλη μου κόρη η  Χριστίνα μου τότε μόλις δέκα τεσσάρων χρονών βρέθηκε με σχιζοφρένεια, και εγώ χωρίς δουλειά, και με κλείσιμο αρτηρίας 75%, και τον πόνο μου και την απόγνωση μου γιάτρεψε, και με βεβαιότητα πια ζω, γιατί ξέρω ότι είναι στο πλευρό μου και με την Χριστίνα μου, και ποτε δεν θα μας αφήσει ούτε θα μας εγκαταλείψει, και την ΧΑΡΗ του ο ανάξιος δούλος του μια μέρα θα γευτώ. Αμήν.

Φίλοι ο λόγος του Θεού  βεβαιώνει ολους μας και μας λέει :
«ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ το ΟΝΟΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ < ζητήσει με ειλικρινή καρδιά την βοήθεια του Ιησού Χριστού> ΘΑ ΣΩΘΕΙ !!!»(Ρωμαίους 10:13)
«Ζητήστε τον Κύριο, τώρα που μπορεί να βρεθεί. Τώρα βρίσκεται κοντά, φωνάξτε του να σας βοηθήσει.»(Ησαΐας 55;6)

Αδελφέ/η μου, σε θερμοπαρακαλώ μην αφήσεις να πάει χαμένη η πρόσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ΚΥΡΙΟΥ, που σταυρώθηκε για να φορτωθει πανω του τις αμαρτιες μας. (Α.Πετρου 2;24) Άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστο, ζήτησε την βοήθειά του και στην Ευλογία του και εσύ θα μπεις, και ποτε δεν θα χαθεις. Αμήν!

" Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που τόσα Χρόνια μακριά σου ζούσα, και την Αγάπη σου αγνοούσα. Σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου και σε παρακαλώ από ολες μου τις αμαρτίες μου να με συγχωρέσεις και  να μείνεις μαζί μου ολες τις ημερες της ζωής μου. Είμαι δικός/ια σου." Είναι η προσευχή  που ο Κύριος θα απαντήσει και την ΣΩΤΗΡΙΑ του θα σου χαρίσει και ποτε δεν θα σ'αφήσει. Αμην !

No comments:

Post a Comment