Popular Posts

Wednesday 13 April 2016

OTAN H EYΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ

Είναι δυνατόν να αποκλειστείς απο την ευλογία του Θεου που μας αγάπησε τόσο πολύ που έστειλε τον Γιο του τον μονογενή στον σταυρό για να πληρώσει την τιμωρία για την δικη μας αμαρτία ; (Ιωάννης 3:16-18,4:1,Ρωμαίους 3:23-25,Α.Πέτρου 2:24) 

Ναι, ειναι δυνατόν οταν η ανταπόκρισης της καρδιάς σου στον Χριστό και στην προσφορά σωτηρίας του παραμένει αρνητική. Όταν ο ίδιος δυσπιστείς και τον Χριστό και τον λόγο του συνεχίζεις να αψηφάς «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) Αν με αγαπάει κάποιος, θα εφαρμόσει τον λόγο μου, και ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει, και ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ σ  αυτόν και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί του»(Ιωάννης 14:23)  τότε όπως η γη η όποια απορροφά το νερό της βροχής που πέφτει πολλές φορές αλλα δεν παράγει χορταρικά  κατάλληλα απεναντίας βγάζει αγκάθια και τριβόλια ειναι άχρηστη και ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ απο το να ΕΠΙΣΥΡΕΙ την ΚΑΤΑΡΑ πανω της (Εβραιους 6:7-8) έτσι και η καρδιά του ανθρώπου που ενω ακούει την πρόσκληση της Προσφοράς σωτηρίας του Χριστού συνεχίζει να δυσπιστεί δεν της μένει τίποτε άλλο παρα για πάντα να αποκλειστεί !!! 

Φίλε αν τον Χριστό και το κάλεσμα του «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37) «Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) συνεχίζεις να το αγνοείς και να αμελείς να το απαντήσεις κινδυνεύεις απο την ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ για πάντα να αποκλειστείς !! 
Θυμήσου τις πέντε ανόητες παρθένες, που επειδή δεν είχαν το  *λάδι* το Χρίσμα του Αγιου Πνεύματος που η προσωπική καρδιακή κοινωνία με τον Χριστό εξασφαλίζει  αποκλείστηκαν. 

 "Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρα με τον αμαρτωλό που το κάλεσμα σου επι Χρόνια αγνοούσα. Σου ανοίγω σήμερα την καρδία μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζι μου ολες τις ήμερες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που ο Κυριος της Ζωής ο σπλαχνικός Χριστός θα απαντήσει και την ΧΑΡΗ του, και την Αιώνια μαζί του Ζωή θα σου χαρίσει. Αμην!  
«ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΝ, ΟΧΙ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΩΞΩ» (Ιωάννης 6:37) Είναι η υπόσχεσης του Χριστού σε κάθε αμαρτωλό που θα τρέξει σ' Αυτόν, που του Ανοίξει την καρδιά του και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί !

No comments:

Post a Comment