Popular Posts

Friday 15 April 2016

ΕΛΑΤΕ ΣΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ

Φίλε που τον Κύριο Αγαπάς και την παρουσία του στην Ζώη σου ζητάς ο Κύριος είπε ; "Μην πανικοβάλλεσαι όταν τον Χριστό Σωτήρα σου δεν τον έχεις δεχτεί . αλλά άνοιξε του την καρδιά σου και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα μπεις !!!" Αν δεν είπε ο Χριστός σ' όλους "ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι όσοι κοπιαζετε και είστε βαριά φορτωμένοι, κι ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ"(Ματθαίος 11;28) θα ήσαν δικαιολογημένοι ολοι εκείνοι που τρέχουν στις Αγιες και στους Αγίους, αλλα τώρα ειναι αδικαιολόγητοι . Φίλε μου, οι γνήσιοι Άγιοι στον Χριστό έτρεξαν ΣΩΤΗΡΙΑ για να βρουν, και ΟΧΙ ο ενας στον άλλο, τον Χριστό οπως οι Απόστολοι τον εμπιστεύτηκαν μ'ολη τους την καρδιά, και Αυτον καθε μέρα της Ζώης του ακολουθούσαν.Το αξιόπιστο κάλεσμα του απάντησαν «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.»(Ιων 10:9), και χάρη στην αληθινή καρδιακή τους πίστη, από τον ίδιο ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ, και από τ'Αγιο Πνεύμα του βαπτίστηκαν !!

Και το ιδιο και σήμερα, ο καθε αμαρτωλός που με ανοικτή γεμάτη πίστη καρδιά τρέξει, προσφύγει στον Χριστό, στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα μπει, και ποτε δεν θα χαθεί. Αμην!! Οσοι δεχτηκαν Αυτόν (Ιωαννης 1;12-13) οσοι έτρεξαν σ' Αυτόν (Ματθαιος 11;28) οσοι Προσέφυγαν σ΄ Αυτόν( Ιωάννης 10:9) σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το Προνομιο να γινουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ , σ' ολους εκεινους που ΑΝΟΙΞΑΝ την ΚΑΡΔΙΑ τους Σ'ΑΥΤΟΝ !! (Αποκάλυψη 3;20)
Αμήν και εσύ φίλε μου ν' ΑΝΟΙΞΕΙΣ  την ΚΑΡΔΙΑ σου σήμερα στον Χριστο και στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ που εκείνος δίνει σ' αυτούς που τρέχουν σ' Αυτόν και εσυ να μπεις.Μεγάλη θα είναι η ΧΑΡΑ σου γιατί από τ' ΑΓΙΟ του Πνεύμα θα βαπτιστείς και ΠΟΤΕ δεν θα σ' αφήσει ουτε θα σ' εγκαταλείψει !! (Εβραίους 13;5)

No comments:

Post a Comment