Popular Posts

Thursday 28 April 2016

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ ΠΟΛΥ

H αγαπη του Χριστού  εις τον ιδιο μας καλεί  Να του ανοίξουμε την καρδια μας  Να ευλογηθούμε πολυ !!!

Οι άθεοι ποτε στην ζωή τους στην ευλογία του δεν θα μπουν, αλλα μακριά απο τον Χριστό για πάντα θα χαθούν. 
Αλίμονο και τρισαλιμονο αν οι άθεοι στην ζωή στον παράδεισο θα μπορούσαν να μπουν.
«Μην έχετε αυταπάτες‡ στη βασιλεία του Θεού δε θα έχουν θέση ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ούτε αρσενοκοίτες ούτε πλεονέκτες ούτε κλέφτες ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες, προειδοποιεί ολους μας ο Αποστολος Παυλος(Α.Κορινθιους 6:9-10) και ποσο περισσότερο δεν έχουν θέση στην βασιλεία του Θεού, οι άθεοι ασεβείς που τον Αμνό του Θεού τον πανταχού παρόν Θεο Κύριο Ιησού Χριστό εν ζωή επέμεναν να τον αγνοούν και να τον υποτιμούν.
Μόνο οι αμαρτωλοί που στον Χριστό επιστρέψουν, από τον ίδιο θα  συγχωρηθούν και στην βασιλεία του θα μπουν.
Φίλοι μου, η πανηγυρική αλήθεια ειναι οτι καθε αμαρτωλός που με μετάνοια και πίστη επιστρέψει στον Χριστό, του ανοίξει την καρδιά του και απ' αυτόν εξαρτηθεί, δεν θα χαθεί αλλά στην Βασιλεία του θα μπει.(ιωαννης 1:12-13,10:9)
Η αγάπη του Πατρός 
ειναι συγχωρητική 
συγχωρεί καθε αμαρτωλό 
που τον Χριστό σωτήρα του δεχτεί !!
O Θεος ομως εκδηλώνει το είδος της αγάπης του σ'εμας γιατί, ενω ακόμα εμείς ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ, ο Χριστός πέθανε για μας ! (Ρωμαίους 5:8)
Η αξία της αγάπης βρίσκεται στο γεγονός οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ τον ΘΕΟ, αλλα οτι Αυτος ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ και ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ το Γιο του ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΟ για τις αμαρτιες μας! (Α.Ιωαννου 4:10)
Φίλε μου η Αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο σε καλεί σ' αυτόν να τρέξεις να ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ πολύ !! 
"ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Μ' ΑΓΑΠΑΣ" είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και στην καρδιά σου θα γνωστοποιήσει την μεγάλη του απέραντη αγάπη που έχει για σένα. Aμην!

No comments:

Post a Comment