Popular Posts

Sunday 9 November 2014

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ

«Εγώ είμαι το φως του κόσμου.Όποιος ακολουθεί εμένα ΔΕΝ θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλα ΘΑ εχει το ΦΩΣ της Ζωής»(Ιωαν 8:12)Ανεξερεύνητα ειναι τα βάθη της ανθρώπινης καρδιάς ! Ειναι απατηλή και αδιόρθωτη. Ποιος μπορεί να τη γνωρίσει  σε βάθος; κράζει ο προφήτης Ιερεμίας.(Ιερ17:9-10) 

Μέσα από την   καρδια του ανθρώπου πηγάζουν οι  κακες σκέψεις, μοιχείες, πορνείες, φόνοι, κλοπές, πλεονεξίες, πονηριές, δόλος, ακολασία, φθόνος, βλασφημία, αλαζονεία, αφροσύνη.(Μαρκος 7;21-23) 
Στα εφηβικά μου χρόνια η επιθυμία της καρδιάς μου ήταν να είχα ψυχανάλυση. Πολλά τραύματα που δέχτηκα στην παιδική μου καρδιά τότε είχαν αφήσει αγιάτρευτες βαθιές πληγές, που καμία εξάρτηση δεν γιάτρευε !!! 
Φίλε/η  μου,ο Χριστός  είναι ο μόνος ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ  που μπορεί να επουλώσει τις απόκρυφες βαθιές πληγές  της καρδιάς σου, να σε ελευθερώσει απο καθε διαταραχή, και απο κάθε εξάρτηση < ακόμα και από  την πιο αβλαβή και νόμιμη> και να σου χαρίσει την ΓΑΛΗΝΗ και ΕΙΡΗΝΗ που η καρδία σου αναζητά. 
Κανείς άλλος  εκτός του Χριστού δεν μπορεί να ελευθερώσει τον/ην καρδιακά διαταραγμένο/η από τα συναισθήματα που δεν φαίνονται.

Ο Χριστός μας διαβεβαίωσε ότι  «Το πνεύμα του Κυρίου είναι επάνω του..." Με έστειλε για να γιατρέψω εκείνους που έχουν συντετριμμένη την καρδιά, σε αιχμαλώτους να κηρύξω την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και σε τυφλούς την ανάκτηση της όρασης,Συγχωρεμένους ν'αποστείλω τους καταβεβλημένους!»(Λουκας 4:18-19) 
Όποια κι αν ειναι η διαταραχή σου, η πάθησης της Ψυχής σου η του Πνεύματος σου οταν απο τον Χριστό εξαρτηθείς τότε απο τον Χριστό θα γιατρευτείς και τοτε θα είσαι πραγματικά και τέλεια  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ απο κάθε εξάρτηση βλαβερή η αβλαβή, και θα βασιλεύει στην καρδιά σου και στην συμπεριφορά σου  η  ΓΑΛΗΝΗ και η ΕΙΡΗΝΗ  του Χριστού! 
"Κύριε Ιησού Χριστέ απο σένα θέλω μ' όλη μου την καρδιά να εξαρτηθώ, και απο κάθε διαταραχή και εξάρτηση να απελευθερωθώ. Ελα στην καρδιά μου και μείνε μαζί μου ολες τις ήμερες της Ζωής μου." 
Είναι η προσευχή που ο Κύριος θα απαντήσει Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει, και καλλιεργώντας καρδιακή σύνδεση με τον ίδιο  απο κάθε εξάρτηση και διαταραχή θα απελευθερωθείς. Αμην! 

No comments:

Post a Comment