Popular Posts

Tuesday 25 November 2014

ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΡΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ! Είναι τόσο απατηλή και αδιόρθωτη ποιος μπορεί να την γνωρίσει σε βάθος ;

Μας λέει ο Κύριος μέσω του προφήτη Ιερεμία (Ιερ. 17:9-10) 
Φίλοι, στην παγκόσμιο Ιστορία πολλοί βάλανε σκοπό να ικανοποιήσουν την καρδιά τους από τον Βασιλέα Σολομών που είχε τα πάντα  μέχρι τον δισεκατομμυριούχο Ηoward Hughes, τον ηθοποιό James Dean  και τον Mick Jagger και όλοι παταγωδώς απέτυχαν.
 

Η θάλασσα ότι και να πιει διψάει έτσι είναι και η καρδιά του ανθρώπου που τον Χριστό Σωτήρα της δεν τον έχει δεχτεί, διψασμένη αιώνια μένει !!!
Φίλε/η μου ο Παν Άγιος Κύριος Ιησούς Χριστός υπόσχεται αιώνια άφθαρτη και αμάραντη ΨΥΧΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑ στον καθένα που σ' Αυτόν ανοίξει την καρδιά του και του δοθεί (Αποκάλυψη 3;20) «Αν διψάει κάποιος ας έρχεται σ'έμενα και να πίνει. Όπως το λέει η γραφή, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ <Αγίου Πνεύματος> θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ  μέσα από εκείνον που πιστεύει σε μένα !!»(Ιωάννης 7:38)
Πιστεύεις φίλε μου τον αξιόπιστο λόγο του Ιησού Χριστού η δε τον πιστεύεις ; Το Ευαγγέλιο βεβαιώνει ότι όποιος επικαλεστεί < και φυσικά προηγουμένως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ > τον Χριστό θα σωθεί (Ρωμαίους 10:13)
 "Κύριε Ιησού Χριστέ μου, μετανοώ που μακριά σου ζούσα,επιστρέφω σ'εσένα  συγχώρεση σου ζητώ και σε παρακαλώ έλα στην καρδιά μου, και να μείνε μαζί όλες τις ήμερες της Ζωής μου" είναι η προσευχή που αν ειλικρινής  ο Κύριος θα απαντήσει  και  με ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ την καρδιά σου θα πλημμυρίσει !! Αμήν ! 

No comments:

Post a Comment