Popular Posts

Friday 14 November 2014

ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ

Φίλοι στην σημερινή μας κοινωνία όλοι θέλουμε χωρίς κόπο, χωρίς θυσία και ιδρώτα να έχουμε τις μεγαλύτερες απολαβές. Επιθυμούμε χωρίς να γυμνάζομαι το σώμα μας να χάσουμε το καταθλιπτικό υπερβολικό βάρος που χρόνια κουβαλούμε. Πολλοί νεοι πιστεύουν οτι  χωρίς σκληρή μελέτη ένδοξα θα σταδιοδρομήσουν (αυτή ήταν η δίκη μου ανόητη εφηβική πίστη) και γενικά ολοι επιθυμούμε με την ελάχιστη προσπάθεια να αποκομίσουμε τα μεγαλύτερα αγαθά. 

Η νοοτροπία της εύκολης Σωτηρίας, της Σωτηρίας Χωρίς προσωπική θυσία  επι αιώνες επικρατεί στην κοινωνία και προωθείται απο την εκκλησία, δηλαδή οτι ΧΩΡΙΣ υποταγή στον Χριστό, χωρίς ο αμαρτωλός τον Χριστό να ΑΓΑΠΗΣΕΙ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί κι' αρχίσει να τον ακολουθεί, αν μεταλαμβάνει και εξομολογείται στην βασιλιά του θα μπει !!   

Αμ δεν είναι έτσι κανείς Χωρίς ΘΥΣΙΑ, χωρίς την ίδια την Ζωή του να απαρνηθεί και τον Χριστό Σωτήρα του δεχτεί στην Ευλογία του πατρός δεν θα μπει.Αδελφέ/η μου, για να μπεις στην βασιλεία του Χριστού δε αρκεί να  ανάβεις το κεράκι, να μεταλαμβάνεις κάπου κάπου , και συγχώρεση να ζητάς !!!
Θέλει τόλμη και ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ, θέλει την Αλήθεια ,και η Αλήθεια ειναι ο Χριστός και τα λόγια του (Ιωάννης 14:6)  να την αγαπάς παραπάνω απο την Ζωή σου, και μ'όλη σου την δύναμη να την ζητάς. Θέλει τα εγκόσμια την εκτίμηση των αγαπητών σου προσώπων να εισαι διατεθειμένος να την χάσεις για χάρη του Χριστού « Όποιος αγαπάει τον πάτερα του η τη μητέρα του περισσότερο απο μένα, ΔΕΝ ειναι ΑΞΙΟΣ για μένα. Και όποιος αγαπάει το γιο του η την κόρη του  περισσότερο απο μένα , ΔΕΝ ειναι ΑΞΙΟΣ  για μένα» Είναι τα λόγια του Χριστού, η αναμφισβήτητη Αλήθεια ασχέτως αν θέλουμε να το παραδεχτούμε η ΟΧΙ (Ματθαίος 10:37) 
Όποιος η όποια δεν ειναι διατεθειμένος για χάρη του  ΧΡΙΣΤΟΥ την εκτίμηση της ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ  χριστιανικής κοινωνίας  να χάσει δε είναι άξιος αυτού: « Όποιος δεν παίρνει τον σταυρο του < και ο Σταυρός του είναι οι συνέπειες και η απόρριψης που θα αντιμετωπίσει αυτός η αυτή που την ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ -που ΔΕΝ  σώζει κανέναν- απαρνηθεί και τον Χριστό ασπαστεί και τον ακολουθεί> να με ακολουθήσει, δεν είναι άξιος για μένα . Όποιος βρει την ζωη του θα τη χάσει, κι' όποιος τη ΧΑΣΕΙ γαι ΧΑΡΗ μου θα την βρει !!>>(Ματθαίος 10;28-39)
Μονο αν υποτιμήσεις την ζωούλα σου, και παραδόσεις το Τιμόνι της Ζωής σου στον Χριστό και αυτός κάνει κουμάντο και ΟΧΙ εσύ, στην Αιώνια Ζωή θα μπεις  και του Δώρου της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που χαρίζει στους αμαρτωλούς που τον ΠΙΣΤΕΨΑΝ σ'αυτόν  και τον ακολουθούν θα αξιωθείς !!! (Ιωάννης 1;12-13,Εφες 2:8-9)
Φίλε /η μου απο εσένα εξαρτάται αν θα αξιωθείς στην βασιλεία του Χριστού να μπεις, και το κατώφλι της εισόδου είναι να ΑΓΑΠΑΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ περισσότερο και από την ζωη σου, και να απελευθερωθείς απο κάθε διδασκαλία που αντιστρατεύεται τα ΛΟΓΙΑ του Χριστού,  και πάντα να τον ακολουθείς . Αμην!

No comments:

Post a Comment