Popular Posts

Saturday 8 November 2014

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (Εβραίους 10:29) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ !

Φίλοι, κανένας δεν θέλει από τις  Ευλογίες του Θεού ν'αποκλειστεί. Κι'όμως όπως ο Ησαύ που παρόλο  με δάκρυα ζήτησε στην Ευλογία του Θεού να μπει, δεν βρήκε τρόπο να αλλάξει την γνώμη του πάτερα του (Εβραίους 12:17) γιατι προηγουμένως τα δικαιώματα του πρωτότοκου ειχε υποτιμήσει (Γένεσις 25:32) έτσι και σήμερα όλοι εκείνοι που την προσφορά Σωτηριας του Χρίστου « Να, στέκομαι στην τώρα μπροστά στην ΠΟΡΤΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου Θα ΜΠΩ μέσα και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ »(Αποκάλυψη 3:20) υποτιμούν,  σαν τον Ησαύ και τις πέντε άμυαλες παρθένες  κι' αυτοί θα αποκλειστούν ! 

Μετάνοια < αλλαγή γνώμης απο τον Κύριο>  δεν θα βρει  αυτός/η που την προσφορά σωτηρίας του Χριστού απορρίπτει.  Ο Χριστός ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ  και ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ την Πόρτα στις  πέντε άμυαλες παρθένες που τόσο πολύ κι'αυτές επιθυμούσαν στην βασιλεία του να μπουν αλλά τους είπε « Πραγματικά, σας λέω, δεν σας γνωρίζω»(Ματθ 25:12), και τους είπε αυτά τα σκληρά λόγια επειδή εν Ζωή ποτέ τους δεν φρόντισαν να αποκτήσουν το *λάδι* την  σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος που  λαμβάνει καθένας και κάθε μια που τον Χριστό αγαπά και δεν διστάζει να του ανοίξει την καρδιά και προσωπικό σωτήρα να τον δεχτεί. (Αποκ 3;20,Ιωαν 1:12-13)

Φίλε/η μου, άφησε την καρδιά σου ν' ανοίξει στον Χριστό, να τον εμπιστευθεί, να τον Αγαπήσει, και σαν τις πέντε μυαλωμένες παρθένες με το *λάδι* του, το Άγιο του Πνεύμα κι'εσύ  θα είσαι σφραγισμένος/η  και στην Βασιλεία του θα μπεις, και με τον ΝΥΜΦΙΟ  τον Σωτήρα τον Χριστό σου μετά θάνατο στην ένδοξη Βασιλεία του θα μπεις . Αμήν!!

1 comment:

  1. Φαντάζεστε ποσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την οποία άξια θα υποστεί εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΌΝΗΣΕ το Γιο του Θεού και ΘΕΩΡΗΣΕ το αιμα του Χριστού όμοιο με το αιμα των άλλων ανθρώπων ..... και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Άγιο Πνεύμα της χάρης ( Εβραιους 10;29) που τον καλούσε την Καρδιά του ν΄ ανοίξει στον Χριστό και Σωτήρα του να τον δεχτεί !!(Αποκάλυψη 3;20,Ματθ 11;28, Ιωάννης 1:12-13)

    ReplyDelete