Popular Posts

Thursday 6 November 2014

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Φίλε μου ο Κύριος Ιησούς Χριστός σ' αγάπα υπερβολικάκαι πήγε στον σταυρό για να φορτωθεί πάνω του τις δικές μου και δικές σου αμαρτίες (Α.Πέτρου 2:24) αλλά αν δεν παραδεχτούμε οτι είμαστε αμαρτωλοί, και κανένας άλλος εκτός από τον Χριστό δεν μπορεί να μας σβήσει τις αμαρτίες μας και να μας χαρίσει την Σωτηρία μακριά του θα χαθούμε.

Πολύτιμη ψυχή ασχέτως τι σου είχανε πει, και τι γνώμη σχημάτισες το ευαγγέλιο τονίζει οτι ο μισθός της αμαρτίας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ - αποκοπή απο την ένδοξη παρουσία του Θεου- ενω η ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ απο τον Θεό είναι Ζωή Αιώνια, ΧΑΡΗ στον Ιησού Χριστό !(Ρωμαίους 6:23)
Γι'αυτό επειδή από Κανέναν άλλον δεν προέρχεται η ΣΩΤΗΡΙΑ, ούτε υπάρχει διαφορετικό πρόσωπο δοσμένο κάτω από τον ουρανό μεταξύ των ανθρώπων , μέσω του όποιου μπορούμε να σωθούμε. (Πραξεις 4;12) η σαν επαίτης θα έρθεις στον Χριστό όπως ο ληστής στον σταυρό, όπως η Μαρία η Μαγδαληνή, ο Δεσμοφύλακας, χάρη να του ζητήσεις και όπως η Μακαρία Μητέρα του κι'εσύ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ να βρεις και να το ομολογήσεις « Δοξάζει η ψυχή μου τον Κύριο και ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το Πνεύμα μου στο ΘΕΟ, το ΣΩΤΗΡΑ μου»(Λουκάς 1;46-47) η μακριά του να χαθείς επειδή αρνήθηκες το ΕΓΩ σου <την αμαρτωλή ανεξαρτησία σου να απαρνηθείς> και από τον Χριστό μ'ολο σου το είναι να εξαρτηθείς !!
Φίλε, εκτος του Χριστού δεν βρίσκεται η Σωτηρία, όποιος σου λέγει το αντίθετο είναι πνευματικά νεκρός η επαγγελματίας ΨΕΥΤΗΣ,(Πραξεις 4;12) ο Χριστός στον ίδιο σε καλεί και σου λέει «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην Πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις την φωνή μου, κι'ανοίξεις την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζι!»(Αποκάλυψη 3;20) Ο Χριστός σου υπόσχεται ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Ποτε να μην σ' αφήσει ούτε να σ' εγκαταλείψει (Εβραίους 13;5) αν του δόσεις το τιμόνι της Ζωής σου, αν βγάλεις το ΕΓΩ σου από τον Θρόνο της καρδίας σου και του δόσεις την ΠΡΩΤΗ θέση, κι'αρχίσεις να τον ακολουθείς !!

"Kυριε Ιησού Χριστέ, σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου, και σου ζητώ να έρθεις απ'ολες τις αμαρτίες μου να με συγχωρέσεις και να μείνεις μαζί μου ολες τις ημέρες της Ζωής μου." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον μετανιωμένο αμαρτωλό/η που επιστρέφει στον ΣΩΤΗΡΑ ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !
Σου εύχομαι στον Χριστό να δοθείς γιατί τότε και το δικό σου πνεύμα Αγαλλίαση θα βρεις κι'όπως κάθε σωσμένος/η αμαρτωλός/η θα μπορείς κι εσυ γεμάτος χαρά να λες « Δοξάζει η ψυχή μου τον Κύριο και ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το Πνεύμα μου στο ΘΕΟ, το ΣΩΤΗΡΑ μου» Αμήν και πάλι Αμήν!
" Χριστέ μου ελα στη Ζωή μου, και μείνε για πάντα μαζι μου" είναι κι'αυτή μια προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment