Popular Posts

Sunday 16 November 2014

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Ο ΕΥΡΥΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ;

Δυο μόνο είναι τα Βασίλεια του Φωτός του Κυρίου μας Ιησού Χρίστου, και του σκότους. Η Αλήθεια και το Ψέμα, η Σάρκα και το πνεύμα, πάντα αντικρούονται, και ο Χριστός είναι εκείνος  που μπορεί να σου χαρίσει την νίκη και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! «Ο κλέφτης δεν έρχεται, παρα μόνο για να κλέψει και να σφάξει και να αφανίσει. ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ» Είναι η βεβαίωσης του Κυρίου μας προς όλους μας.(Ιωαν 14:10)

Αδέλφια η Αγάπη του Χριστού είναι καταπληκτική ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ  και ΑΙΩΝΙΑ Ζωή δίνει σε κάθε αμαρτωλό που Σωτήρα του τον δεχτεί !! 
«Μπείτε από την στενή ΠΥΛΗ, γιατί ΠΛΑΤΕΙΑ  ειναι η πύλη και ΕΥΡΗΧΩΡΟΣ ο δρόμος που οδηγει στον χαμό»  καλεί το Άγιο Πνεύμα τον καθένα που επιθυμεί βασιλεία του Χριστού να μπει (Ματθαίος 7:13) 
«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ» βεβαιώνει τον καθένα από εμάς ο Κύριος (Ματθαίος 11:28) 
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει. Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ .» Είναι άλλη μια χάρη που θα δεχτεί  αυτός/η  που στον Χριστό  ανοίξει την καρδία του και του δοθεί! (Ιωάννης 7:37)
«Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) Είναι η  στερεά  υπόσχεση του Κυρίου μας σε καθε αμαρτωλό που ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ' Αυτόν, που του μ'όλη του την καρδιά τον εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί.(Ιωάννης 1;12-13,Αποκάλυψη 3:20) 
Φίλοι, μην διστάζετε στον Χριστό να τον εμπιστευτείτε γιατί  όλες οι επουράνιες ευλογίες πηγάζουν από αυτόν, και τις  δεχόμεθα  ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ του την ΚΑΡΔΙΑ μας διάπλατα (Αποκάλυψη 3:20) και δίνοντας του την Πρώτη θέση στην Ζωη μας !!!
"Κύριε Ιησού Χριστέ ΕΛΕΗΣΕ με τον Αμαρτωλό. Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ, ελα στην Ζώη μου και μείνε για πάντα μαζί μου" είναι η προσευχή πού σώζει τον αμαρτωλό που θα επιτρέψει σ'Αυτόν !!!

No comments:

Post a Comment